دکتر« طیبه رضایی» روز سهشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود:نیاز فوری به این کادر درمانی با توجه به راهاندازی نقاهتگاه اراک و پذیرش بستری بیماران کرونایی در بیمارستان مادر تخصصی ولیعصر (عج) جدی است.
وی اظهار داشت: ۶۰ نیروی جهادی نیز برای بخش درمانی و پشتیبانی در حوزههای تاسیسات، مکانیک، حسابداری، رایانه، مددکاری، بهیاری و هوشبری در حوزه سلامت استان اعلام آمادگی کردهاند.
مدیر منابع انسانی دانشگاه علوم پزشکی اراک گفت: ۲۵ نفر نیرو انسانی نیز از آموزش و پرورش استان برای کمکرسانی و ارایه خدمات درمانی به بیماران کرونایی داوطلب شدهاند که هفت نفر از آنان تاکنون به سیستم خدمات درمانی معرفی شدهاند.
دکتر رضایی افزود: نیازهای پشتیانی دانشگاه علوم پزشکی تاحدودی رفع شده اما با توجه به شدنت و فراگیری موج چهارم کرونا در مناطق مختلف استان مرکزی نیاز بیشتری به خدمات درمانی است و روند درمان بیماران نیاز به پیگیریهای مستمر نیازمند است.
وی اظهار داشت: دانشگاه علوم پزشکی در شهرستانهای مختلف استان در خصوص خدمات پزشک عمومی نیز برای معاینه بیماران کرونایی با کمبود مواجه است که شرکت نفت در این زمینه همکاری کرده و هفت پزشک عمومی به بیمارستان امیرکبیر اراک معرفی شد.
شیوع ویروس کرونا از اسفندماه پارسال آغاز شد و استان مرکزی پس از قم در زمره نخستین استانهایی بود که موارد ابتلا در آن مشاهده شد.
استان مرکزی در رنگبندی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی برای کرونا در زمره مناطق پرشیوع تقشیم بندی شده و رنگ قرمز تیره دارد.
نظر شما