محسن ارجمندی روز سهشنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا افزود: با توجه به تعداد بالای تقاطعها در این کلانشهر تعداد ۱۷۰ عدد دوربین کنترل ترافیک تا پایان سال نصب خواهد شد که به علت نیاز به سرمایه گذاری ۱۰۰ میلیارد تومانی این کار توسط پیمانکار صورت میگیرد و انتخاب پیمانکار مربوطه نیز در مراحل پایانی است.
وی اضافه کرد: ۵۰ عدد دوربین کنترل سرعت نیز علاوه بر دوربینهای کنترل ترافیک در معابر شهری نصب خواهد شد.
ارجمندی با بیان اینکه محل نصب دوربین ها در نقاط حادثهخیز به صورت دقیق تعیین شده است، گفت: براساس آمار و اطلاعات موجود در سال ۹۸، ۱۰۵ نفر بر اثر تصادفات درون شهری جان خود را از دست دادند.
وی اظهار داشت: به علت آمار بالای جانباختگان حوادث رانندگی برنامه بلندمدت و کوتاه مدتی از سوی معاونت حمل و نقل و ترافیک شهرداری کرمانشاه برای کاهش این حوادث تدوین شده است.
معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری کرمانشاه تاکید کرد: برای کاهش سرعت وسایل نقلیه از سرعت گیرهای استاندارد ۲.۵ سانتی متری استفاده میشود و هر ۲ هفته یکبار امکانات نصب شده تعمیر خواهد شوپ.
ارجمندی با اشاره به تأثیر نصب سرعت گیر در معابر و خیابانهای پرخطر شهر کرمانشاه، یادآور شد: تا ابتدای بهمن سال گذشته کاهش ۵۰ درصدی تلفات حوادث رانندگی شهری به ثبت رسید اما در بهمن بخاطر کمبود امکانات برای تعمیر سرعت گیرهای نصب شده تعداد موارد تصادف فوتی از سه نفر به ۹ تن افزایش پیدا کرد.
وی ادامه داد: در مجموع سال ۹۹ کاهش ۴۴ درصدی تلفات حوادث رانندگی شهری در کرمانشاه به ثبت رسید که نشان از اهمیت اقدامات صورت گرفته است.
ارجمندی یادآور شد: تعدادی از رانندگان قوانین و مقررات راهنمایی و رانندگی به خصوص سرعت مجاز در معابر شهری را رعایت نمیکنند.
معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری کرمانشاه تاکید کرد: در بسیاری از موارد به دلیل سرعت بالای وسایل نقلیه، مردم درخواست نصب سرعت گیر در محلات را به این سازمان میدهند که اکنون ۴۰ درخواست مردمی برای نصب سرعت گیر ارجاع شده است.
وی با اشاره به موضوع خط کشی خیابانهای کرمانشاه اظهار داشت: کیفیت خط کشی خیابانها بر اساس آزمایشهای صورت گرفته مطلوب است اما آلودگی شهری باعث کمرنگ شدن آنها شده که نیاز به شست و شوی مجدد دارند.
کلانشهر کرمانشاه بیش از یک میلیون نفر از جمعیت ۲ میلیون نفری استان را در خود جا داده و با هشت منطقه شهرداری اداره می شود.
نظر شما