به گزارش خبرنگار پارلمانی ایرنا، مسلم صالحی در نشست علنی امروز -سه شنبه- در تذکر شفاهی گفت: گروهی از فرهنگیان در سال های ۷۲ تا ۷۵ از دانشسرای مقدماتی با مدرک دیپلم فارغ التحصیل شدند و طی ۲ یا ۳ سال بعد در سیستم آموزش و پرورش به کار گرفته نشدند و تقریبا ۲ الی ۴ سال از زمان فارغ التحصیلی تا به کارگیری در آموزش و پرورش فاصله افتاده است.
نماینده مردم اقلید افزود: دیوان عدالت اداری در همین راستا رأی صادر کرد مبنی بر اینکه سنوات بین سال های فارغ التحصیلی و به کارگیری فرهنگیان به عنوان سنوات خدمت محاسبه شود برهمین اساس هم از حقوق افراد مبالغی کسر و به صندوق بازنشستگی توسط کارگزاری ادارات واریز شد.
وی گفت: با گذشت یک دهه از این موضوع، معاونت نظارت دیوان عدالت اداری این رأی را باطل کرده است و به فرهنگیان اعلام کرده که این سال ها جزو سنوات خدمت لحاظ نخواهد شد.
نماینده اقلید یادآور شد: طبق تعهد این افراد به آموزش و پرورش در این مدت نتوانستند جای دیگری مشغول به کار شوند و همچنین دلیل کوتاهی عدم به کارگیری آن ها دولت است و از سوی دیگر اینکه بسیاری از فرهنگیان با همان سنوات بازنشسته شدند عدالت حکم می کند که این سنوات شامل همه فرهنگیان شود.
عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: برهمین اساس کمیسیون آموزش و تحقیقات باید قانون احتساب سنوات خدمت را اصلاح کند تا حق این افراد ضایع نشود، لایحه رتبه بندی معلمان نیز پس از سال ها به کمیسیون آموزش ارسال شده که امیدواریم هرچه زودتر در دستورکار قرار گیرد.
نظر شما