به گزارش ایرنا، جمیل صادقی فر روز سه شنبه در کارگروه رسانه ای کرونا اظهار داشت: در بازدید یکی از شعب بانک های به نسبت شلوغ ایلام به وضوح شاهد از بین رفتن ایثار کادر بهداشت و درمان و همکاری اصناف در تعطیلی مغازه ها شدیم.
وی افزود: کارمندان بانک یکی از گروه های پرخطر هستند که با توجه به ماهیت کار آنها و فضای فیزیکی محل خدمت در ایام کرونا یکی از گروه های با ابتلای بسیار بالا در استان بوده و هستند.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی ایلام تصریح کرد: بیشتر بانک ها به دلیل مسائل امنیتی فاقد ساختار مناسب برای داشتن یک تهویه مناسب هستند و این بزرگترین خطر بخصوص با افزایش دما در روزهای آینده است.
صادقی فر ادامه داد: بانک ها با ۵۰ درصد ظرفیت فعالیت می کنند در حالیکه مشتریان ۲۰۰ درصد افزایش یافته اند و این مشتریان همان افرادی هستند که یا در اداره به واسطه کاهش حضور و یا دورکاری حضور ندارند و یا صاحبان مشاغلی هستند که تعطیل شده اند.
وی با بیان اینکه باید تردد و تجمع کاهش یابد نه اینکه جمعیت از سازمانی و مغازه ای به سازمانی دیگر کشیده شود، گفت: با وجود افراد بدون ماسک بسیار هیچ تذکری داده نمی شود و از ورود این افراد نیز جلوگیری نشده است.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی ایلام یادآور شد: بدون شک با این ازدحام جمعیت در بانک ها چنانچه فردی مبتلای علامت دار و یا بدون علامت ناقل در بانک حضور پیدا کند به راحتی با این وضعیت تهویه و رعایت پروتکل ها قادر است مابقی را آلوده کند، هرچند ارائه خدمت به مشتریان بدون ماسک در بانک باید ممنوع باشد اما این موضوع متاسفانه رها شده است.
صادقی فر اضافه کرد: سیستم نوبت دهی در بسیاری از بانک ها خاموش و صندلی های انتظار داخل بانک که بیش از ۳۰ صندلی بودند همه خالی و افراد با تجمع سه نفره و چهار نفره در کنار باجه ها بدون رعایت هر گونه فاصله گذاری اجتماعی کاملا مشهود بود.
وی تاکید کرد: اطلاع رسانی عمومی در مورد رعایت نکات بهداشتی بانک ها نه در ورودی و نه در تابلوها و نه به شکل پیام صوتی و تصویری مشاهده نمی شود و این مورد در بسیاری از بانک ها و شاید در اکثر بانک ها مشهود است.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی ایلام اظهار داشت: بانک ها در این روزها به مدیریت جدی نیاز دارند و چنانچه درست تدبیر نشود از سمت بانک ها و تجمعات آنها بطور قطع صدمه خواهیم خورد.
نظر شما