دکتر ناصر سنجر موسوی عصر سهشنبه در گفتگو با خبرنگار ایرنا افزود: بیمارستان ۲۲ بهمن مشهد در این چارچوب به عنوان یکی از پایگاههای تزریق واکسن کرونا با همکاری مرکز بهداشت شماره دو شهرستان مشهد در حال اجرای ایمنسازی افراد اولویتدار است.
وی ادامه داد: تزریق واکسن برای کادر درمان بیمارستان آریای مشهد نیز در پایگاه بیمارستان منتصریه در حال انجام است.
رییس واحد علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی خراسان رضوی گفت: بر این اساس ظرف چند روز آتی همه اعضای کادر درمان و دانشجویان پزشکی شاغل در بیمارستانهای این دانشگاه در سطح کلانشهر مشهد واکسن کرونا را دریافت میکنند.
وی در ادامه گفتگو با خبرنگار ایرنا همچنین اظهارداشت: بیمارستانهای آریا و ۲۲ بهمن وابسته به دانشگاه آزاد اسلامی خراسان رضوی در همکاری با ستاد استانی مقابله با کرونا با هدف مهار چهارمین دوره اوجگیری شیوع ویروس کرونا در مشهد بیماران مبتلا به کووید ۱۹ را در بخشهای ایزوله خود پذیرفته، مراقبت و درمان میکنند.
بر اساس اعلام وزارت بهداشت ۴۱۶ هزار و ۸۴ نفر تاکنون در سطح کشور دوز نخست واکسن کرونا و ۱۳۴ هزار و ۴۷ نفر دوز دوم آن را تزریق کرده و به این ترتیب در مجموع واکسن کرونا به میزان ۵۵۰ هزار و ۱۳۱ دوز به جامعه هدف ارائه شده است.
وضعیت کنونی شیوع ویروس کرونا در ۱۸ شهرستان از مجموع شهرستانهای ۳۳ گانه خراسان رضوی قرمز و وضعیت سه شهرستان هم به رنگ قرمز تیره درآمده است.
بر اساس اعلام نرمافزار ماسک هماینک قوچان، سبزوار و گناباد در شمال، غرب و جنوب خراسان رضوی وضعیت قرمز تیره قرار دارند و این شهرستانها با اوجگیری تعداد بستریشدگان کرونا مواجهند.
شش شهرستان تایباد، خواف، رشتخوار، زاوه، فریمان و صالحآباد هم وضعیت زرد شیوع کرونا را تجربه میکنند. ۹ شهرستان "سرخس، باخرز، جغتای، فیروزه، داورزن، چناران، خلیلآباد، کوهسرخ و خوشاب" هم در وضعیت نارنجی به سر میبرند.
بر این اساس همزمان با تاخت و تاز موج چهارم شیوع ویروس کرونا جمعیت بستری روزانه بیماران کووید ۱۹ در خراسان رضوی به ۳۴۱ نفر افزایش یافته است. این تعداد ابتدای فروردین ماه جاری ۱۳۰ نفر بود.
هماکنون هزار و ۴۴۸ بیمار مبتلا به کرونا در بیمارستانهای خراسان رضوی بستری و ۲۹۷ نفر از آنان در بخشهای مراقبتهای ویژه تحت معالجه هستند.
شمار فوت ناشی از ویوس همهگیر نیز نه تنها همچنان در خراسان رضوی دو رقمی است بلکه روندی افزایشی دارد.
نظر شما