محمد حاجزاده روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: ۱۰ پایگاه مرکزی بسیج جامعه پزشکی خراسان رضوی هماینک در مناطق کمبرخوردار کلانشهر مشهد مستقر و مشغول ارائه خدمات بهداشت و درمانی به عموم شهروندان در این نواحی هستند.
وی ادامه داد: فعالیت این پایگاهها از آبان ماه پارسال با هدف ارائه خدمات درمانی رایگان به شهروندان نیازمند و بیمار آغاز شده است که همچنان ادامه دارد.
مسوول کارگروه محرومیتزدایی سازمان بسیج جامعه پزشکی خراسان رضوی گفت: تاکنون در این چهارچوب ۱۰۰ مورد اعزام پزشک و چهار هزار فقره ویزیت رایگان برای مراجعان به پایگاههای این سازمان انجام شده است.
وی افزود: همچنین علاوه بر خدمات پزشکی عمومی، هزار و ۵۰۰ مورد از مراجعان پایگاههای بسیج جامعه پزشکی خراسان رضوی در مناطق کمبرخوردار کلانشهر مشهد خدمات درمانی تخصصی دریافت کرده و مداوا شدهاند.
حاجزاده ادامه داد: پایگاههای دهگانه بسیج جامعه پزشکی خراسان رضوی فعال در مناطق کمبرخوردار مشهد هماینک علاوه بر ارائه خدمات متمرکز در محدوده استقرار خود، سهمیه پذیرش بیمار از محلات پیرامونی و دورتر از محل استقرار را نیز دارند.
وی گفت: سازمان بسیج جامعه پزشکی تلاش میکند تا یک پوشش کامل را در بحث محرومیت زدایی داشته باشد و در همین راستا برنامه ریزی شده تا حداقل یکبار در هفته پزشک عمومی و متخصص برای ویزیت بیماران نیازمند در مراکز یاد شده حضور یابند و در هر نوبت بین ۳۵ تا ۴۰ نفر توسط پزشکان ویزیت شوند.
مسوول کارگروه محرومیتزدایی سازمان بسیج جامعه پزشکی خراسان رضوی در خصوص تامین اقلام دارویی و خدمات جانبی بیماران نیازمند نیز گفت: سازمان بسیج جامعه پزشکی قراردادی را با نزدیکترین داروخانه به پایگاه های خدمات درمانی این سازمان منعقد کرده تا بیماران بتوانند داروهای خود را به صورت رایگان تامین کنند.
وی ادامه داد: در صورتی که پس از ویزیت پزشک عمومی، بیمار نیاز به ویزیت پزشک متخصص، گرفتن عکس، آزمایش یا عمل جراحی و یا دیگر خدمات را داشته باشد با تکمیل فرم ارجاع از سوی همکاران سازمان در مدت زمانی کوتاه به مراکز درمانی طرف قرارداد با سازمان معرفی می شود تا خدمات لازم به صورت کاملاً رایگان به وی ارائه شود.
حاجزاده به شیوه شناسایی بیماران نیازمند هم اشاره و بیان کرد: بیماران نیازمند، عموماً توسط پایگاه های بسیج، معتمدان محلات و گروههای خیرین فعال در مناطق کم برخوردار به نزدیکترین مرکز خدمات دهنده معرفی می شوند و هریک از این گروه های معرف سهمیههای مشخصی دارند.
وی گفت: سازمان بسیج جامعه پزشکی در اعزام کادر درمانی از ظرفیت پزشکان و پرستاران جهادی بهره گیری کرده و در واقع افرادی که در این طرح حضور دارند بدون هیچ چشمداشت مادی در مناطق محروم حاضر میشوند.
"بسیج جامعه پزشکی" در استان ۶ میلیون و ۸۷۰ هزار نفری خراسان رضوی ۱۲ هزار عضو فعال شامل پزشکان و کادر درمانی در همه ردههای عمومی و تخصصی دارد که در قالب ۳۲ کانون بسیج جامعه پزشکی در سطح این استان فعالیت دارند.
هزار نفر از اعضای بسیج جامعه پزشکی خراسان رضوی را پزشکان عمومی، متخصص، فوقتخصص و بقیه آنها را کارشناسان گروههای پزشکی مانند پرستاری و مامایی تشکیل میدهند.
بسیج جامعه پزشکی در سطح ۳۳ شهرستان استان خراسان رضوی علاوه بر اجرای برنامههای درمانی و بهداشتی گوناگون برای گروههای جمعیتی و مناطق جغرافیایی مختلف در طول سال، هر ماه نیز از طریق ۳۲ کانون خود گروههای متخصص پزشکی را به نقاط کمبرخوردار و محروم برای ارائه خدمات رایگان درمانی و بهداشتی اعزام میکند.
نظر شما