به گزارش روز چهارشنبه ایرنا به نقل از روابط عمومی دانشگاه محقق اردبیلی، دکتر عزیز حبیبی گفت: رتبه بندی تأثیر دانشگاههای جهان برای سومین سال متوالی از سوی نظام رتبهبندی بین المللی تایمز انجام میشود.
وی افزود: موسسه تایمز دانشگاههای جهان را بر اساس شاخصهای ۱۷ گانه اهداف توسعه پایدار سازمان ملل متحد (SDGs) ارزیابی می کند و در سال ۲۰۲۱ این ارزیابی برای ۱۱۱۵ دانشگاه مختلف از اقصی نقاط جهان انجام شده است.
او با اشاره به اینکه دانشگاه محقق اردبیلی در رتبه بندی تاثیر تایمز ۲۰۲۰ نیز در بین دانشگاه های جامع وابسته به وزارت علوم، تحقیقات و فناوری رتبه سوم را کسب کرده بود، افزود: ارتقای رتبه دانشگاه در شرایطی حاصل شده است که تعداد دانشگاههای ایرانی حاضر در رتبهبندی تاثیر تایمز، از ۱۷ دانشگاه در سال گذشته (شامل ۹ دانشگاه جامع) به ۲۷ دانشگاه (شامل ۱۴ دانشگاه جامع) در سالجاری افزایش یافته است.
حبیبی اظهار کرد: با لحاظ کردن مجموع امتیازات شاخصهای ۱۷ گانه توسعه، رتبه جهانی دانشگاه محقق اردبیلی در رتبه بندی تاثیر تایمز ۲۰۲۱ در محدوده ۴۰۱ تا ۶۰۰ قرار گرفته است.
رئیس دانشگاه محقق اردبیلی با بیان اینکه در آخرین رتبهبندی تاثیر تایمز، دادههای پژوهشی مورد استفاده از منبع الزویر(Elsevier) و در محدوده زمانی ۲۰۱۵ تا ۲۰۱۹ استفاده شده است، اضافه کرد: تعداد و کیفیت انتشارات و همچنین میزان همکاریهای بین المللی دانشگاه در چند سال اخیر رشد جهشی داشته است،
دانشگاه محقق اردبیلی در سال ۱۳۵۷ با نام آموزشکده کشاورزی و با پذیرش ۳۸ دانشجو در رشته کشاورزی عمومی فعالیت آموزشی خود را آغاز کرد و در حال حاضر در ۲۰۱ رشته تحصیلی در مقاطع کاردانی، کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری در حدود ۱۱ هزار دانشجو دارد که در ۱۱ دانشکده مشغول تحصیل هستند.
نظر شما