معاون آموزش متوسطه اداره کل آموزش و پرورش چهارمحال و بختیاری گفت: برای نخستین بار در استان در راستای کیفیت بخشی فرآیند آموزشی در شاخه فنی و حرفهای، هنرستان نمونه دولتی برای سال تحصیلی جدید از بین دانشآموزان دختر استان هنرجو میپذیرد.
فیروز عسگری افزود: این هنرستان عادی دولتی برای سال تحصیلی آینده به هنرستان نمونه دولتی ارتقاء پیدا کرده است و در هفت رشته پویانمایی، گرافیک، فتوگرافیک، معماری داخلی، حسابداری، شبکه و نرمافزار رایانه، طراحی و دوخت از بین متقاضیان تحصیل در هنرستانهای نمونه با آزمون ورودی هنرجو میپذیرد.
وی بر اهمیت تحصیل در هنرستانها در زمینه مهارت آموزش و به دنبال آن ورود هنرجویان به بازار کار تاکید کرد و اظهار داشت: تمام دانشآموزان پایه نهم در سطح استان میتواند در این آزمون ثبتنام کنند و در صورت قبولی در رشته دلخواه وارد این هنرستان شوند.
عسگری اظهار داشت: دانشآموزانی که در یکی از رشتههای شاخه نظری برای ورود به دبیرستان نمونه ثبتنام کردند تا ششم اردیبهشتماه فرصت دارند ضمن ویرایش ثبتنام خود علاوه بر رشته مورد دلخواه شاخه نظری در سه عنوان رشته از هفت عنوان رشته شاخه فنی و حرفهای نیز ثبت نام کنند.
وی افزود: سایر دانشآموزان پایه نهم که موفق به ثبتنام در مدارس نمونه دولتی نشدند نیز از تاریخ ششم اردیبهشتماه میتوانند با مراجعه به سامانه ثبت نام مدارس نمونه دولتی sanjesh.chbedu.ir در سه عنوان رشته تحصیلی شاخه فنی و حرفهای ثبتنام کنند.
دفن اموات در کنار بقاع متبرکه بدون مجوز اوقاف و امور خیریه ممنوع است
معاون فرهنگی اداره کل اوقاف و امور خیریه چهارمحال و بختیاری گفت: دفن اموات در کنار بقاع متبرکه استان بدون اخذ مجوز از اداره کل اوقاف و امور خیریه ممنوع است.
حجتالاسلام علی مهرابی با اعلام این خبر افزود: ساماندهی اموات در کنار بقاع متبرکه به عنوان یکی از مهمترین مباحث ادارهکل اوقاف و امور خیریه استان مطرح است به همین علت طی چند سال گذشته این موضوع در کنار بقعه امامزادگان به صورت ویژه مورد توجه قرار گرفته است.
وی گفت: با توجه به دستورهای سازمان اوقاف، دفن اموات در آستان مقدس امامزادگان تنها با پیشنهاد کمیته قبور و اخذ مجوز و ثبت در سامانه جامع موقوفات قابل اجراست و متولیان امامزادگان بدون دریافت مجوز اجازه صدور مجوز دفن را ندارند.
مهرابی اتحاد دستگاههای مسوول را پیشنیاز جلوگیری از دفن اموات در محوطه امامزادگان استان عنوان کرد و اظهار داشت: یکی از مسائلی که در سنوات گذشته در استان باید به آن توجه بیشتری میشد، دفن اموات در امامزادهها و بقاع متبرکه با اخذ مجوز بوده است.
معاون فرهنگی اداره کل اوقاف و امور خیریه چهارمحال و بختیاری اظهار داشت: در کنار اقدامات حقوقی و قانونی، برنامههای فرهنگی نیز میتواند در این زمینه بسیار راهگشا باشد تا مردم نسبت به قوانین وقفی آگاه شوند.
ثبتنام چهل و چهارمین دوره مسابقات قرآن کریم از ۱۳ اردیبهشتماه
رییس اداره امور قرآنی اداره کل اوقاف و امور خیریه چهارمحال و بختیاری گفت: چهل و چهارمین دوره مسابقات قرآن کریم همزمان با سراسر کشور از ۱۳ اردیبهشتماه برگزار میشود و این دوره از مسابقات در رشتههای حفظ، قرائت تحقیق، قرائت ترتیل، اذان، دعاخوانی، تفسیر عمومی و همخوانی و همسرایی قرآن کریم و در ۲ گروه برادران و خواهران بالای ۱۸ سال در سالجاری برگزار میشود.
آیتالله روحانی افزود: فرایند ثبتنام این دوره از مسابقات از ۱۳ اردیبهشت تا ۱۴ خردادماه و با مراجعه به سایت www.quraniran.ir بوده و این زمان به هیچ وجه تمدید نخواهد شد.
رییس امور قرآنی اداره کل اوقاف و امور خیریه استان گفت: از آنجایی که شرط حضور در مسابقات ثبتنام در سایت مسابقات است و با توجه محدوده زمانی مناسب جهت ثبتنام، لازم است که فعالان قرآنی همت کنند و نسبت به ثبتنام در موقع مقرر اقدام کنند.
قاچاقچی لوازم آرایشی و بهداشتی در چهارمحال و بختیاری محکوم شد
مدیرکل تعزیرات حکومتی چهار محال و بختیاری از صدور حکم یک میلیارد و ۲۸۵ میلیون ریال جزای نقدی برای قاچاقچی لوازم آرایشی و بهداشتی در استان خبر داد.
به گزارش روز شنبه ایرنا از روابط عمومی تعزیرات حکومتی، محمدرضا عمرون افزود: در پی گزارش دریافتی مبنی بر حمل و توزیع کالای قاچاق، مامورین کلانتری پس از بازرسی از ۲ دستگاه خودرو سواری، مقادیر متعددی لوازم آرایشی و بهداشتی خارجی قاچاق کشف و توقیف کردند.
وی گفت: پرونده قاچاقچیان برای رسیدگی به شعبه اول بدوی اداره تعزیرات حکومتی شهرستان شهرکرد ارسال و پس از رسیدگی با توجه به نحوه اظهارات متهم، نتیجه بررسیهای معاونت غذا و داروی استان مبنی بر فاقد قابلیت مصرف انسانی بودن کالاها و به لحاظ ارائه نکردن هر گونه اسناد مثبته گمرکی قاچاق بودن کالا محرز شد.
به گفته وی، علاوه بر ضبط کالا و ضبط خودرو متهم به پرداخت مبلغ یک میلیارد و ۲۸۵ میلیون ریال جزای نقدی محکوم شد.
عمرون با اشاره به اهمیت بحث نظارت و رسیدگی به تخلفات، از مردم خواست تا گزارشات خود را در خصوص تخلفات اقتصادی به ستاد خبری ۱۲۴ سازمان صنعت، معدن و تجارت استان و یا سامانه ثبت شکایات tazirat۱۳۵.ir اعلام کنند.
به گزارش ایرنا، هفت هزار و ۴۲۴ پرونده تخلف در سه حوزه کالا و خدمات، بهداشت و درمان و قاچاق در سال گذشته در استان تشکیل شد که۷۶۲ پرونده از این تعداد در حوزه قاچاق کالا و خدمات بود.
استاندارد میانگین رسیدگی به پروندههای حوزه کالا و خدمات در کشور ۱۸ روز، بهداشت و درمان ۱۷ روز و قاچاق کالا و ارز ۴۰ روز است در حالیکه میانگین رسیدگی به پروندههای حوزه کالا و خدمات در استان ۱۹ روز، بهداشت و درمان ۱۳ روز، قاچاق کالا و ارز ۱۰۵ روز است.
در استان چهارمحال و بختیاری ۶ شعبه تعزیرات حکومتی در شهرهای شهرکرد، بروجن، لردگان، اردل و فارسان و پنج هیات رسیدگی به تخلفات صنفی فعال است.
نظر شما