«سیدلقمان حسینی» روز شنبه به ایرنا، گفت: برای ارتقای سطح فعالان و آشنایی آنها با وظایف و فعالیت های مورد نظر، افزون بر ۵۰ مورد از خانه های هلال ایجاد شده در شهرستان ساوه تحت آموزش های لازم قرار گرفتند.
وی اظهار کرد: از مهمترین برنامههای سال ۹۹ که توسط اعضاء و داوطلبان جمعیت هلال احمر شهرستان ساوه اجرا شد می توان به امدادرسانی در ۱۱۴ فقره تصادف جادهای و حوادث حمل و نقل اشاره کرد.
به گفته او در این تصادفات به ۲۸۹ فرد حادثه دیده از سوی عوامل جمعیت هلال احمر ساوه امدادرسانی شد و ۹۳ مصدوم دیگر به مراکز درمانی منتقل و ۴۰ تن از سانحه دیدگان هم به صورت سرپایی در محل مداوا شدند.
حسینی گفت: امدادرسانی در برف و کولاک محورهای مواصلاتی شهرستان ساوه به ۱۷۳ نفر از مسافران و خودروهای گرفتار نیز انجام شد.
رئیس هلال احمر شهرستان ساوه همچنین برگزاری ۱۰ دوره کشوری آزمون کسب درجه ایثار ویژه خواهران و برادران به میزبانی این شهرستان و با حضور ۵۰۰ تن از نجاتگران سراسر کشور که بالاترین درجه امدادی برای داوطلبان محسوب می شود را از دیگر فعالیت های این جمعیت در سال ۹۹ عنوان کرد.
وی گفت: اجرای مانور لحظه صفر با حضور اعضای ستاد مدیریت بحران و همزمان اعزام اکیپهای عملیاتی تمام اعضای ستاد مدیریت بحران از جمله تیمهای هلال احمر
با هدف افزایش توانمندی و ارتقای سطح توان عملیاتی اعضاء از دیگر اقدامات انجام شده در سال گذشته بود.
حسینی در خصوص فعالیت های این نهاد مردمی در دوران شیوع ویروس کرونا، گفت: تهیه و توزیع ۶۰۰ سبد معیشتی برای خانوادههای کم برخوردار، توزیع ۵۰۰ بسته تغذیه برای حمایت از کادر درمان و اجرای طرح ناظران سلامت با حضور اعضای جوانان جمعیت هلال احمر و انجام بیش از یک هزار و ۵۰۰ فقره بازدید از اصناف و تکمیل فرمهای موردنظر برای رعایت پروتکلهای بهداشتی اصناف نیز در این مدت انجام شد.
اجرای طرح آمران سلامت با برپایی ایستگاههای ثابت و سیار و توصیه مردم به اجرای پروتکلهای بهداشتی از جمله استفاده از ماسک، اهدای ۱۰ هزار عدد ماسک و یک هزار بطری محلول ضدعفونی به انجمن بیماران خاص از دیگر فعالیت های جمعیت هلال احمر شهرستان ساوه در سال گذشته بود که حسینی به آنها اشاره کرد.
وی گفت: اجرای رزمایش های امدادی مختلف به ویژه در هفته پدافند غیرعامل، برگزاری رزمایش در سطح شرکتهای شهر صنعتی با هدف آموزش افراد و آمادگی آنها در شرایط بحرانی و برگزاری دوره های آموزشی در فضای مجازی در راستای ارتقای آمادگی خانوادهها و شهروندان در مورد حوادث طبیعی و غیرطبیعی نیز در سال گذشته از سوی جمعیت هلال احمر ساوه انجام شد.
به گفته حسینی، امدادرسانی به روستاهای مرق و مرقکان در اثر رانش زمین جاده دسترسی آنها مسدود شد و ساکنان ناگزیر در بن بست جغرافیایی قرار گرفتند با استقرار تیم های هلال احمر در این روستاها و توزیع اقلام ضروری میان مردم نیز گوشه دیگری از فعالیت های هلال احمر در سال ۹۹ بود.
رئیس جمعیت هلال احمر شهرستان ساوه با اشاره به تشکیل و تجهیز بانک امانات پزشکی که با کمک خیرین محقق شد، اظهار امیدواری کرد که در سال ۱۴۰۰ شرایط برای کامل تر شدن این بانک فراهم شود.
نظر شما