احمد خسروی روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: سال گذشته احیای ۴۷ واحد صنعتی در شهرکهای صنعتی استان در دستور کار قرار گرفت و عارضه یابی فعالیت این واحدها هم از طریق کلینیک کسب و کار انجام شد.
وی اضافه کرد: مشکل عمده واحدهای موجود در شهرکهای صنعتی استان قبل از بهرهبرداری به کمبود نقدینگی و تامین سرمایه لازم برای احداث سوله و نصب ماشین آلات برمیگردد.
مدیرعامل شرکت شهرک های صنعتی کردستان افزود: بیشتر این مشکلات هم به دلیل تلاطم در بازار ارز ایجاد شده که منجر به تعویق در اجرای طرحها در شهرکهای صنعتی شده است.
خسروی یادآور شد: بعد از بهرهبرداری هم مهمترین مشکل واحدهای تولیدی به تامین مواد اولیه و افزایش قیمت آنها مربوط میشود که سال گذشته این واحدها شناسایی و در جلسات مختلف کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید استان مطرح شدند.
وی در خصوص اختصاص 50 هزار میلیارد ریال به سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی ایران برای تامین مالی مورد نیاز واحدهای تولیدی،اظهار داشت: تاکنون برنامه و سهیمه استانی این میزان اعتبار اعلام نشده است ولی بی شک واحدهایی که نیازمند کمک و مساعدت مالی باشند از این اعتبار بی نصیب نخواهند شد.
شرکت شهرکهای صنعتی کردستان در چهارم اردیبهشت ماه ۱۳۷۰ به صورت شرکت سهامی خاص تاسیس شده است و تاکنون به سرمایهگذاران و تولیدکنندگان در ۲۰ شهرک و ناحیه صنعتی زمین واگذار شده است.
۸۰۵ واحد در شهرکهای صنعتی استان کردستان تاکنون به بهرهبرداری رسیده که میزان اشتغال این واحدها بیش از ۱۲ هزار نفر است.
نظر شما