علیرضا امریکاظمی روز دوشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: در این بازدیدها برای ۱۱۸ واحد متخلف تذکر شفاهی ، ۷۲ واحد اخطار کتبی، یک واحد تعلیق و یک واحد لغو مجوز صادر شد.
وی تصریح کرد: همچنین به ۱۹۸ تماس شکایت به ثبت رسید کهبه تمامی آنها رسیدگی شده است.
۱۵۰ تَن از علاقمندان به حوزه گردشگری قشم در دوره آموزشی شرکت کردند
مدیر میراث فرهنگی،گردشگری و صنایع دستی سازمان منطقه آزاد قشم گفت: در سال گذشته برای بیش از ۱۵۰ تَن از علاقمندان و با هدف ارتقای صنعت گردشگری جزیره قشم، دورههای آموزشی کوتاه مدت برگزار شد.
وی افزود: به روز رسانی دانش فعالان حوزه گردشگری جزیره و کمک به توسعه این صنعت سبز و سازگار با محیط زیست به عنوان منبع درآمد پایدار و قابل اتکا برای جامعه محلی از دیگر اهداف برگزاری این دورههای آموزشی است.
امریکاظمی ادامه داد: گردشگری به یک صنعت پررونق در جهان تبدیل شده است و چون زنجیرهای از خدمات را به مخاطب عرضه میکند، آگاهی و دانش محور بودن فعالان این حوزه به افزایش سهم جزیره در درآمدهای حاصل از آن کمک میکند.
وی اظهارکرد: همچنین در سال گذشته ۹۵ نفر در آزمون های صنایع دستی در قشم شرکت کردند.
مدیر میراث فرهنگی،گردشگری و صنایع دستی سازمان منطقه آزاد قشم افزود: ۱۸۰ کارت شناسایی صنایع دستی برای شاغلان صنایع دستی صادر یا تمدید شد.
امری کاظمی آموزش و افزایش دانش برای توسعه گردشگری را لازم دانست و تصریح کرد: شناسایی شاغلان صنایع دستی بومی در راستای برنامهریزی برای این صنعت اهمیت فراوانی دارد و لازم است بانک اطلاعاتی این افراد تکمیل و نحوه خدمت رسانی و آموزش آنان رصد شود.
جزیره قشم با مساحت یک هزار و ۵۰۰ کیلومتر در سالهای ۱۳۶۹ و ۱۳۷۰ با تصمیم دولت به ۲ بخش منطقه آزاد با مساحت ۳۰۰ کیلومتر و منطقه ویژه اقتصادی با مساحت یکهزار و ۲۰۰ کیلومتر تقسیم شد.
پیوند اقتصاد ملی به اقتصاد جهانی، انتقال تکنولوژی پیشرفته به منطقه، جذب سرمایههای خارجی، تربیت نیروی انسانی ماهر و متخصص و افزایش صادرات و کسب در آمدهای ارزی از جمله هدفهای ایجاد منطقه آزاد قشم است.
شهرستان قشم شامل جزیرههای قشم، هنگام و لارک با ۱۵۰ هزار نفر جمعیت از تنگه هرمز به موازات سواحل استان هرمزگان به طول ۱۵۰ کیلومتر و عرض میانگین ۱۱ کیلومتر در آبهای خلیج فارس گسترده شده است.
نظر شما