حمیدرضا حسینی روز پنجشنبه در گفت و گو با ایرنا ابراز داشت: ظرفیت اسمی واحدهای مرغداری استان سمنان ۴۰ میلیون قطعه جوجهریزی در سال است که سال گذشته نزدیک به ۶۳ درصد ظرفیت اسمی جوجهریزی شد.
وی ادامه داد: براساس آمار اعلام شده، جوجهریزی سال گذشته در مقایسه با سال ۱۳۹۸ به دلایل مختلف مانند شرایط اقتصادی کاهش ۱۱ درصدی داشت.
مدیرکل دامپزشکی استان سمنان بیان کرد: کشتار طیور در استان سال گذشته در مقایسه با سال ۱۳۹۸ افزایش ۱۵ درصدی داشت که نشان از افزایش سرانه مصرف است.
وی اضافه کرد: سال گذشته ۱۴ میلیون و ۲۷۷ هزار و ۳۴۵ قطعه مرغ در هفت کشتارگاه استان سمنان کشتار شد و از این میزان کشتار ۱۰۳ هزار و ۳۹۵ کیلوگرم معدومسازی شد.
وی خاطرنشان کرد: هر دوره جوجه ریزی به طور متوسط هشت هفته به طول میانجامد و در هر واحد مرغداری در سال چهار دوره جوجهریزی انجام میشود.
حسینی اظهار داشت: مرغ تولیدی در استان مازاد بر نیاز سمنان و ۳۰ درصد تولید مرغ استان جوابگوی نیاز است و بقیه مرغ تولیدی در بازار استانهای همجوار مانند تهران عرضه میشود.
مدیرکل دامپزشکی استان سمنان گفت: سال گذشته ۳۱۵ تن گوشت مرغ منجمد در قالب چهار محموله از استان به خارج از کشور صادر شد و این موضوع نشان از ظرفیت استان در این زمینه است.
در استان سمنان بیش از ۴۰۰ واحد انواع مرغداری فعال است و ۲ هزار و ۵۰۰ نفر به صورت مستقیم و غیرمستقیم در این حوزه اشتغال دارند.
نظر شما