زنگ خطر برای آب شرب روستایی در کرمانشاه به صدا در آمده است
عکس آرشیوی است

کرمانشاه - ایرنا- مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب کرمانشاه با اشاره به کاهش چشمگیر آب چشمه‌ها، گفت: با کاهش ۷۲ درصدی آب چشمه‌ها در استان روبه رو هستیم که این موضوع زنگ خطر تامین آب روستایی را به صدا در آورده است.

به گزارش ایرنا، «علیرضا کاکاوند» روز سه‌شنبه در نشست کارگروه سازگاری با کم آبی و شورای حفاظت منابع آبی که در سراسری شهدای دولت استانداری، اظهار داشت: آب بسیاری از روستاهای استان به واسطه چشمه‌ها تامین می‌شود که در ماه اخیر شاهد قطعی آب چشمه تعدادی از روستاهای استان بودیم.

وی عنوان کرد: فروردین سال قبل به ۵۴ روستا آب رسانی سیار انجام شد اما این آمار در پایان فروردین امسال به ۱۲۸ روستا رسید که نشان از بحرانی شدن وضعیت آب در روستاها دارد.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان پیش بینی می شود که در ماه های آینده تعداد روستاهای نیازمند به آبیاری سیار در کرمانشاه به حدود ۳۰۰ مورد برسد.

کاکاوند با بیان اینکه امکانات شرکت آب و فاضلاب استان برای آبرسانی سیار کافی نیست، از مدیران استانی خواست که اقدامات لازم به منظور تامین تانکر برای آب رسانی سیار را انجام دهند.

وی با اشاره به اینکه برای برخی از روستاها چاه حفر خواهد شد، گفت: برخی دستگاه ها همچون دانشکده کشاورزی و اداره مناطق طبیعی چاه‌های بلااستفاده دارند که می توانیم از آنها برای تامین آب شرب استفاده کنیم.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب کرمانشاه در ادامه تصریح کرد:: برخی چاه‌های غیرمجاز و بلااستفاده نیز در اراضی محدوده سامانه گرمسیری وجود دارد که انتظار داریم با همکاری شرکت آب منطقه ای این چاه ها جهت تامین آب شرب در اختیار شرکت آب و فاضلاب قرار گیرد.

کاکاوند شکستگی خطوط انتقال آب را یکی از مشکلات این شرکت برای تامین آب دانست و افزود: به عنوان مثال خط آب «میان‌دربند» که آب کرمانشاه را تامین می‌کند تا کنون چندین بار به دلیل تردد خودروهای سنگین شکسته و در نتیجه آب بخشی از شهر قطع شده است.

وی به پروژه های نیمه کاره در حوزه آب و فاضلاب نیز اشاره کرد و افزود: تصفیه خانه «عمرمل» قرار بود تابستان سال گذشته به بهره برداری برسد اما آن طور که پیداست امسال هم امیدی به افتتاح این پروژه نیست؛ تقاضا داریم که این پروژه پس از تامین اعتبار هرچه زودتر تکمیل و وارد چرخه شود.

استان کرمانشاه ۲ میلیون نفر جمعیت ساکن در ۱۴ شهرستان، ۸۶ دهستان و ۲ هزار و ۵۹۵ آبادی دارد و ۲.۴ درصد جمعیت کشور در این استان ساکن هستند که از این تعداد ۷۵ درصد در نقاط شهری و ۲۵ درصد در نقاط روستایی زندگی می‌کنند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha