دهیاران مشکل روستاهای مهریز را بر اساس اولویت‌ ارایه کنند

یزد- ایرنا- نماینده حوزه انتخابیه مهریز در مجلس شورای اسلامی گفت: برای بررسی و رسیدگی بهتر و بیشتر به مشکلات مختلف روستاها باید دهیاران و اعضای شوراهای اسلامی نسبت به اولویت‌بندی و اعلام به نهادهای ذی ربط اقدام کنند.

به گزارش ایرنا، محمدرضا صباغیان بافقی سه‌شنبه شب در جلسه کارگروه توسعه بخش مرکزی مهریز ، افزود: مشخص شدن مشکلات اصلی هر روستا به صورت دقیق، کار نظارت، رسیدگی و پیگیری برای حل آنها را آسان‌تر می‌کند.

وی با بیان اینکه برای خدمت به مردم و حل مطالبات باید همه افراد در کنار مسوولان با دهیاران و شوراهای اسلامی وظایف خود را انجام دهند، ادامه داد: برای توجه بیشتر به مسایل عمرانی در کنار امور فرهنگی و جوانان باید با برنامه‌ریزی و اولویت‌بندی اقدام لازم به عمل آید.

نماینده مردم مهریز، بافق، بهاباد، خاتم و ابرکوه در مجلس یازدهم با اشاره به اینکه به برکت انقلاب اسلامی و همت و تلاش مسوولان تاکنون در مناطق روستایی اقدام‌های خوبی صورت گرفته است به اهمیت جلب همکاری مردم و خیران در طرح‌های عمرانی را خواستار شد.

صباغیان بافقی به نقش دهیاران و پیگیری بخشداری و ارایه مشکلات به نماینده برای همکاری در انجام امور اشاره کرد و یادآور شد: برگزاری جلسات کارگروه توسعه در مناطق روستایی و بررسی مسایل و مشکلات با حضور مسوولان نقش مهمی در حل معضلات و پاسخگویی به مطالبات دارد.

در این جلسه رضا زارع‌ زاده مهریزی فرماندار و مهدی دهقان زاده بخشدار مرکزی مهریز گزارشی از وضعیت روستاها و انجام امور فرهنگی و عمرانی ارایه و همکاری و پیگیری نماینده مجلس را در این مورد خواستار شدند.

همچنین ۲۱ فروردین‌ماه امسال بخشدار مرکزی مهریز به ایرنا گفته بود: سال ۱۳۹۹، ۱۰۰ میلیارد ریال از محل بودجه دهیاری‌های وزارت کشور صرف امور عمرانی طرح های هادی صرف اجرای ۱۲۰ پروژه برق‌رسانی، آب‌رسانی، گسترش فضای سبز ، رسیدگی و ساماندهی آرامستان‌ها در روستاهای این شهرستان شد.

مهدی دهقان زاده  افزود: ساماندهی سطح معابر عمومی روستاها شامل تسطیح، نصب سنگ‌جدول، آسفالت و و رسیدگی به وضعیت پارک‌های روستایی در دهستان های ارنان، تنگچنار، خورمیزات، میانکوه و بهادران است که با همکاری مردم و پیگیری دهیاران انجام می شود.

شهرستان مهریز ۴۶ دهیاری دارد و از جمعیت ۵۵ هزار نفری مهریز ۳۰ درصد در ۱۴۰ روستای پنج دهستان ارنان، میانکوه، تنگچنار، خورمیزات و بهادران زندگی می‌کنند.

هم اکنون ۱۳ درصد از یک میلیون و ۲۰۰ هزار نفر جمعیت استان یزد در روستاها زندگی می کنند در حالیکه این نسبت در کشورهای توسعه یافت ۴۰ درصد است . ۸۷ درصد جمعیت استان در ۲۴ شهر در ۱۰ شهرستان زندگی می کنند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha