به گزارش ایرنا از تارنمای شورای اروپا، این تحریمها شامل ممنوعیت سفر و مسدود شدن دارایی افرادی میشود که در کودتای اخیر میانمار دست داشته و علیه تظاهرات کنندگان خشونت به خرج دادهاند. همچنین مقامهایی که مسئول نسل کشی مسلمانان و سایر اقلیتهای قومی در روهینگیا هستند در فهرست تحریمها دیده میشوند.
این تحریمها مقامهای عالیرتبه ارتش، پلیس مرزی، رئیس کمیسیون انتخابات، تعدادی از اعضای شورای اجرایی دولت و همچنین دو نهاد وابسته به ارتش میانمار را شامل میشود.
بر اساس این بیانیه معاملات تسلیحاتی و فروش هرگونه ابزار با مصرف دوگانه که ممکن است برای سرکوب غیرنظامیان میانمار استفاده شود، ممنوع اعلام شده است. آموزشهای نظامی و همکاری با ارتش میانمار نیز تحریم است.
شورای اروپا در ادامه این بیانیه یادآور شده که بهمن ماه سال گذشته با صدور بیانیه ای کودتای نظامی در میانمار را به شدیدترین لحن ممکن محکوم کرد و اعلام کرده که همچنان به ایستادگی در کنار مردم این کشور و ارائه کمکهای بشردوستانه ادامه میدهد.
میانمار از زمان کودتای اول فوریه (۱۳ بهمن) در شرایط فوق العاده سراسری بوده و رهبران ارتش این کشور مسئولیت تمام امور دولتی را در دست دارند.
شبکه تلویزیون دولتی میانمار اواخر اسفند ماه سال گذشته اعلام کرد که حاکمان نظامی در بخش های زیادی از شهر یانگون بزرگترین شهر این کشور و برخی مناطق دیگر حکومت نظامی اعلام کرده اند.
نظر شما