۹ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۲۱:۵۶
کد خبرنگار: 1285
کد خبر: 84313298
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

استاندار:محافظه‌کاری مدیریتی از چالش‌های چهارمحال و بختیاری است

شهرکرد- ایرنا- استاندار چهارمحال و بختیاری گفت: در طول سه سال خدمت در این استان یکی از موارد مشهود محافظه‌کاری در ارکان مدیریتی این استان است که می‌طلبد در رفع آن تلاش کرد.

اقبال عباسی روز پنجشنبه در نشست با تعدادی از تشکل‌های کارگری به مناسبت هفته کار و کارگر با گرامیداشت یاد و خاطره شهدای کارگری استان و کشور افزود: روابط بین دستگاه‌های اجرایی با یکدیگر و یا روابط قوم‌گرایی و خویشاوندی در استان سبب شده است تا جدیت لازم در جلوگیری و برخورد با تخلفات آن‌طور که انتظار می‌رود وجود نداشته باشد.

عباسی تصریح کرد:این روحیه محافظه‌کاری هم در بخش مدیریت دولتی و هم در بخش خصوصی وجود دارد که باید رفع شود تا در روند توسعه‌یافتگی استان بتواند نقش خود را ایفا کند.

وی در ادامه با تاکید بر ملاک قرار دادن قانون کار در روابط بین کارگری و کارفرمایی گفت: چنانچه این قانون به درستی از سوی هر ۲ طرف اجرا شود بسیاری از اختلافات از میان برداشته می‌شود.

استاندار چهارمحال و بختیاری با اشاره به نقش و جایگاه کارگران در سازندگی و اقتصاد کشور، خاطر نشان کرد: بی‌شک این کارگران و فعالان عرصه کار و تلاش هستند که مدیران این کشور به شمار می‌روند و می‌توانند با تلاش خود زمینه توسعه و آبادانی ایران را فراهم کنند.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی چهارمحال و بختیاری نیز در این نشست از وجود ۱۱۰ هزار کارگر در این استان خبر داد و گفت: این تعداد با خانواده‌های تحت پوشش آنها، ۴۰۰ هزار نفر جمعیت کارگری استان را تشکیل می‌دهند.

حفیظ الله فاضلی با اشاره به تاثیر شیوع کرونا بر جامعه کارگری استان، اظهار داشت: در حدود ۶ هزار نفر از کارگران این بخش به طور مستقیم تحت تاثیر شیوع کرونا قرار گرفتند و اما این موضوع پس از مدتی برطرف شد و بخش قابل توجهی از کارگران به کار خود بازگشتند.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی چهارمحال و بختیاری خاطرنشان کرد: بر اساس آخرین آمارها در حدود ۲ هزار کارگر در حال استفاده از بیمه بیکاری هستند که کارگران بیکار شده ناشی از شیوع کرونا بخشی از این آمار هستند.

فاضلی با اشاره به وجود ۲۶۰ تشکل و انجمن صنفی کارگری در استان، اظهار داشت: در طول سه سال گذشته این تشکل های از رشد ۲۶ درصدی برخوردار شده است.

وی همچنین از کاهش زمان رسیدگی به پرونده‌های حل اختلاف کارگری نیز خبر داد و گفت: زمان رسیدگی به پرونده‌ها در شورای حل اختلاف از ۵۰ روز به ۲۸ روز کاهش یافته است.

اصلاح قانون کار، رسیدگی به امور معیشتی و رفاهی کارگران و تعدیل قانون بیمه و بازنشستگی  از جمله دغدغه‌ها و مطالبات بخشی از جامعه کارگری استان در این نشست مطرح شد.

به گزارش ایرنا، پنجم تا یازدهم اردیبهشت ماه هر سال با عنوان هفته کارگر نام‌گذاری شده است.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha