سید حسین شاهچراغ روز یکشنبه در گفت و گو با ایرنا ابراز داشت: از مجموع افرادی که در استان سمنان آموزشهای مهارتی در محیط کار واقعی فرا گرفتند، ۱۲۸ نفر زن و ۳۰۴ نفر مرد بودند.
وی افزود: مهارت آموزی در محیط واقعی یکی از روش های آموزش فنی و حرفه ای است که در آن مهارت و شایستگی های مورد نیاز در چارچوب استانداردهای آموزشی از مربی به مهارت آموز هم زمان با فرآیند تولید محصول و ارائه خدمت منتقل می شود.
شاهچراغ اضافه کرد: در این طرح متقاضی در کنار استاد کار (مربی) و در محیط کار واقعی دوره آموزشی مهارتی را فرا میگیرد و ۱۰۵ استادکار ارائه آموزشها در این طرح را در سال گذشته بر عهده داشتند.
وی ادامه داد: افراد متقاضی فراگیری آموزشهای فنی و حرفهای در محیط کار واقعی میتوانند برای کسب اطلاعات بیشتر به مراکز فنی و حرفهای مراجعه کنند.
شاهچراغ آشنایی با محیط کسب و کار، کسب تجربه، آماده سازی و ایجاد خودباوری در مهارت آموز برای ورود به عرصه اشتغال و کارآفرینی، حفظ و پایداری مشاغل سنتی و بومی به خصوص در صنایع دستی را از اهداف اجرای طرح مهارتآموزی در محیطکار واقعی عنوان کرد.
مدیرکل آموزش فنی و حرفهای استان سمنان تصریح کرد: سال گذشته ۱۲۳ عنوان حرفه به وسیله مربیان مهارتی این ادارهکل برای علاقهمندان به مهارتآموزی در محیط کار واقعی آموزش داده شد.
وی یادآور شد: تعمیرکار سیستم تعلیق خودروهای سبک، پرورش زالوی طب سنتی، پرورش شتر، پته دوزی، پلاس بافی، گوهر تراشی سنگهای قیمتی، عایق کار رطوبتی و آسفالت کار ابنیه و تحلیلگری بازارهای مالی بین المللی از جمله دورههای آموزشی بود.
مدیرکل کل آموزش فنی و حرفهای استان سمنان گفت: مهارت آموزی لازمه رفع مشکل بیکاری در جامعه است و باید فرهنگ مهارت آموزی به عنوان یک ضرورت بیش از پیش در جامعه ترویج شود.
۲۸۶ مرکز فعال آموزش دولتی و غیردولتی فنی وحرفهای در استان سمنان وجود دارد.
نظر شما