زینب شیرخانی روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: اجرای طرح ملی توان افزایی و تاب آوری اجتماعی در استان با حمایت معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری و دفتر امور زنان و خانواده استانداری در حال انجام است.
وی افزود: این طرح بر مبنای شناسایی ظرفیت ها و شاخص های موثر در حوزه بانوان و با تاکید بر اهمیت آموزش و مهارت افزایی برای زنان جامعه هدف مورد توجه قرار گرفته است.
مدیرکل امور بانوان و خواننده استانداری ایلام نیازهای روزافزونی مبنی بر ارزیابی محرک های اصولی تاب آوری اجتماعی که باعث انجام بیشترین تحقیقات و آموزش ها پیرامون تاب آوری، ارزیابی عوامل مرتبط با طیفی از حوزه های اجتماعی شامل محیط اجتماعی، اقتصادی، سازمانی، زیرساختی، و طبیعی می شود را مهم ترین اهداف این طرح برشمرد.
شیرخانی گفت: تابآوری اجتماعی به عنوان توانایی گروهها یا جوامع برای مقابله با فشارها و آشفتگیهای بیرونی در مواجهه با تغییرات تحولات اجتماعی، سیاسی و محیطی مطرح است.
وی، هدف از اجرای این طرح را توان افزایی و آشنایی فعالان مدنی و جوامع محلی با فرآیند سیستم تاب آوری، تعاملات اجتماعی جامعه در راستای مواجه و عبور از چالش های اجتماعی و دست یابی به یک نقشه راه برای ارتقای تاب آوری محلات اعلام کرد.
وی افزود: بر اساس اهداف کمی این کارگاه آموزشی و مشورتی با حضور نمایندگان تشکل های اجتماعی و بومی به عنوان تسهیل گر این طرح انجام می شود.
وی اضافه کرد: این تشکلها پس از طی دوره آموزشی تخصصی به جوامع محلی دارای آسیب اجتماعی به نسبت بالا و شناسایی شده رفته و گروه هدف خود را تحت پوشش آموختههای تخصصی خویش قرار میدهند.
به گزارش ایرنا، برنامه ها و دوره های آموزشی مربوط به طرح توان افزایی و تاب آوری اجتماعی جوامع محلی در استان ایلام در دو مرحله دراسفندماه ۱۳۹۹ شروع و پایان آن تا نیمه اول فروردین ۱۴۰۰ با موفقیت برگزار شده است.
نظر شما