«فریدون یاسمی» روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با بیان اینکه بازدید از جایگاهها به صورت مرتب و ماهانه انجام میشود: افزود: در بازدید از جایگاه ها همه آنان از استانداردهای لازم برخوردار بود.
به گفته وی، بازدید و کالیبراسیون و صدور گواهینامه ۳۳۰ دستگاه نفکش نیز در سال گذشته انجام شد.
او سوخترسانی مطلوب از نظر کمی و کیفی را از اولویتهای منطقه بیان و تصریح کرد: در بازه زمانی یادشده بیش از ۲ هزار بار بر نحوه توزیع سوخت خانوارهای نفت سفید سوز نیز نظارت شده است.
مدیر شرکت ملی فرآوردههای نفتی منطقه کرمانشاه گفت: در راستای صیانت از حقوق مصرفکنندگان و ارایه خدمات بهتر به مردم، هر سه ماه یکبار فرآیند سوختگیری از زمان تخلیه فرآوردههای نفتی در جایگاه تا زمان تحویل به خودرو از نظر کمی و کیفی مورد بازدید و پایش قرار گرفته و در صورت مشاهده هرگونه نقص یا مشکل به مسوول جایگاه اعلام و تا رفع نقص، مورد پیگیری قرار میگیرد.
فعالیت ۱۶۰ جایگاه سوخت در کرمانشاه
مدیر شرکت ملی پخش فرآوردههای نفتی منطقه کرمانشاه اظهار داشت: اکنون ۱۶۰ باب جایگاه سوخت در استان کرمانشاه فعال است که از این تعداد ۷۶ باب جایگاه سوخت سیانجی است.
یاسمی تصریح کرد: استان کرمانشاه از نظر تعداد جایگاههای عرضه سوخت رتبه یازدهم کشور را داراست و از لحاظ استقبال مصرف کنندگان از سوخت سیانجی نیز در جایگاه هفتم کشور قرار دارد.
وی در ادامه از کاهش مصرف انواع فرآوردههای نفتی در سال گذشته در استان خبر داد و گفت: بیشترین کاهش مصرف مربوط به نفت سفید با ۳۹ درصد نسبت به مدت مشابه سال قبل بوده است.
یاسمی افزود: در بازه زمانی یادشده، بعد از نفت سفید، کمترین مصرف مربوط به نفت کوره بوده که ۲۲ درصد کاهش را در سال ۹۹ نسبت به مدت مشابه سال گذشته داشته است.
بنزین نیز با مدیریت صحیح شهروندان، در سال ۹۹ نسبت به سال پیش از آن ۱۸ درصد کاهش داشته که به گفته یاسمی، در همین راستا مصرف سیانجی نیز در همین سال افزایشی پنج درصدی داشته است.
او اظهار داشت: بیش از ۲ میلیارد لیتر از انواع چهار فرآورده نفتی مایع شامل بنزین، نفت سفید، نفت گاز و نفت کوره در سال ۹۹ در سطح منطقه کرمانشاه توزیع شده است.
برگزاری چهار هزار نفر ساعت آموزش در منطقه پخش کرمانشاه
مدیر شرکت ملی پخش فرآوردههای نفتی منطقه کرمانشاه در ادامه گفت: دوره های HSE (بهداشت ایمنی و محیط زیست) در سال ۹۹ در شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی منطقه کرمانشاه به حدود چهار هزار نفر ساعت رسید.
یاسمی افزود: آموزش های مذکور، با توجه به لزوم اجرای شیوه نامه های بهداشتی و پیشگیری از شیوع ویروس کووید۱۹ در فضای باز توسط واحد HSE منطقه کرمانشاه برگزار شده است.
وی با مهم برشمردن رعایت HSE در انبار ها و ضرورت دقت بالای رانندگان نفتکش(تانکر) در محیط های عملیاتی تصریح کرد: توجه کارکنان انبارهای نفت در هنگام بارگیری تانکرها، همچنین دقت رانندگان نفتکش و کارکنان جایگاه های سوخت در زمان تخلیه فرآورده های نفتی ضرورت هایی هستند که نباید ازآنها غفلت شود.
به گفته یاسمی، این دوره های آموزشی برای رانندگان نفتکش و گازکش، کارگران جایگاه های عرضه فرآورده های نفتی، فروشندگی های روستایی و کارگزان تاسیسات برگزار شده است.
او بر ارتقای آمادگی کارکنان در رویارویی با خطر های احتمالی گفت: برگزاری دوره های آموزشی HSE و کاربردی کردن این آموزش ها با برگزاری مانورهای فنی دراین حوزه به طور قطع در کاهش حوادث احتمالی نقش آفرین خواهد بود.
این استان ۲ میلیون نفر جمعیت ساکن در ۱۴ شهرستان، ۳۱ بخش، ۳۲ شهر، ۸۶ دهستان و ۲ هزار و ۵۹۵ آبادی دارد و ۲.۴ درصد جمعیت کشور در این استان سکونت می کنند که از این تعداد ۷۵ درصد در نقاط شهری و ۲۵ درصد در نقاط روستایی زندگی می کنند.
نظر شما