حمیدرضا خانپور روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا در جریان بازدید از واحدهای تولیدی مستقر در شهرک صنعتی لیا افزود: در حال حاضر ۶۰ واحد تولیدی مستقر در شهرک ها و نواحی صنعتی استان قزوین به بدلیل بدهی در تملک و جانشینی بانک ها قرار دارند.
وی اظهار داشت: برخی از این واحدها تعطیل و برخی دیگر نیز فعال هستند اما با حداقل ظرفیت کار می کنند.
این مسوول با بیان اینکه بانک ها از تخصص و توان لازم برای مدیریت واحدهای تولیدی برخوردار نیستند، افزود: واحدهای تولیدی که در تملک بانک ها هستند از توان کمی برای فعالیت برخوردار بوده و به دلیل موانع و مشکلات مختلف و همچنین محدودیت های قانونی نمی توانند آن طور که باید و شایسته است در خدمت تولید و اشتغال باشند.
مدیرعامل شرکت شهرک های صنعتی استان قزوین گفت: امسال با حمایت های استاندار و معاونان وی، دستگاه های مسوول و همچنین دادگستری استان تلاش می شود حداقل نیمی از واحدهای تولیدی در تملک بانک ها در قالب اجاره به شرط تملیک به سرمایه گذاران واجد شرایط و دارای اهلیت سپرده شود.
وی با بیان اینکه مسایل و مشکلات بخش تولید به طور جدی و مستمر در استان قزوین مورد رصد و پایش قرار می گیرد، افزود: در همین راستا چهارشنبه های هر هفته استاندار و مدیران دستگاه های اقتصادی از واحدهای تولیدی مختلف بازدید می کنند و مسایل و مشکلات واحدها را از نزدیک مشاهده و دریافت کرده و آنها را در نشست های آتی کارگروه های مربوط از جمله ستاد تسهیل و رفع موانع تولید مطرح می کنند و برای حل آنها مصوبات لازم الاجرا صادر می شود.
خانپور افزود: در کنار دستگاه های اجرایی، دادگستری کل استان نیز با جدیت برای تحقق شعار سال ورود پیدا کرده است که از جمله آنها می توان به رفع محدودیت ها و موانع موجود پیش روی واگذاری واحدهای تولیدی در تملک بانک ها اشاره کرد.
استان قزوین علاوه بر یک شهر صنعتی (نخستین شهر صنعتی کشور) دارای ۱۳ شهرک و ۶ ناحیه صنعتی است.
این استان دارای حدود چهار هزار و ۵۰۰ واحد تولیدی است و از قطب های صنعت کشور به شمار می رود.
نظر شما