قائم مقام مدیرعامل در مدیریت توزیع برق شهرستان اراک در حاشیه برگزاری این عملیات تمرینی در گفت و گو با ایرنا اظهار داشت: این عملیات تمرینی برایی تمام دستگاههای اجرایی استان مرکزی بهمنظور کنترل مصرف ساختمانهای اداری تا حد ۵۰ درصد مصارف دوره مشابه سال قبل در ساعت فعالیت و استفاده از مولدهای دیزلی برای حفظ تابآوری ادارات برگزار شد.
«امید رفیعی» افزود: لازم است دستگاههای اجرایی در ایام اوج بار پیش رو، ضمن کاهش و کنترل بار مصرفی در ساعات اداری تا حد ۵۰ درصد نسبت به مدت مشابه و کنترل بار در سطح ۱۰درصد برای ساعات غیراداری جهت تامین نیازهای اولیه و ضروری نیز اقدام کنند.
وی بیان کرد: در راستای اجرای این عملیات تمرینی، ۲۲ تیم سنجش، میزان همکاری ۱۲۸دستگاه دولتی در ۱۲شهرستان استان مرکزی را در کاهش بار مصرف برق از طریق به کارگیری مولدهای خودتامین و سایر راهکارهای تعیین شده در ساعات اوج بار بازرسی و نظارت کردند.
قائم مقام مدیرعامل در مدیریت توزیع برق شهرستان اراک ادامه داد: همچنین میزان مصرف برق ادارات از طریق کنترل دادههای لحظهای جمع آوری شده توسط کنتورهای هوشمند، مورد بررسی قرار میگیرند.
امیدی بیان کرد: در راستای اجرای این عملیات تمرینی، میزان کاهش مصرف برق دستگاهها نیز توسط شرکت پایش و نتیجه به مسئولان مرتبط استان مرکزی اعلام میشود.
وی گفت: مهمترین مولفههای تاثیرگذار بر اذهان عمومی، چگونگی مصرف برق ادارات، نهادها و دستگاههای اجرایی است و به همین منظور تمامی ادارات در سال جاری مکلف شدهاند با به کارگیری تمامی ظرفیتهای موجود، مصرف برق خود را طبق دستور العمل ابلاغی وزارت نیروکاهش دهند.
قائم مقام مدیرعامل در مدیریت توزیع برق شهرستان اراک افزود: استفاده از مولدهای اضطراری در ساعات اوج مصرف از مهمترین راهکارهای ادارات در کاهش مصرف برق است.
امیدی تاکید کرد: به همه ادارات و دستگاههای اجرایی استان مرکزی ابلاغ شده است که در صورت رعایت نکردن سهمیه کاهش مصرف تعیین شده، مشمول قطع برق خواهند شد و در این زمینه هیچ استثنایی وجود ندارد.
وی تصریح کرد: خاموش کردن چراغهای اضافی، کاهش مصرف سیستم سرمایشی، حذف وسایل برقی غیرضروری و به مدار آوردن دیزل ژانراتورها در ساعت اوج بار را از جمله راهکارهای کاهش مصرف برق است.
استان مرکزی با ۱۲ شهرستان دارای یک میلیون و ۴۸۰ هزار نفر جمعیت است.
نظر شما