محمد اهلی روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا این خوشههای جدید را شامل صنایع چوب و مبلمان، گردشگری، صنایع فلزی، صنایع شیرآلات بهداشتی، فنی و مهندسی ساختمان، صنایع پوشاک، آب معدنی، انواع نخ، عسل، طیور، سنگهای قیمتی و سنگهای معدنی ذکر کرد و افزود: با اضافه شدن خوشههای جدید، گستره فعالیت خوشهها افزایش خواهد یافت.
وی اضافه کرد: هدف از اجرای خوشههای صنعتی، حمایت از تولید و ایجاد هماهنگی بین دستگاههای اجرایی است که بدین منظور تاکنون سه خوشه صنعتی فرش، پلاستیک و لبنیات در استان اردبیل در حال اجراست و مطالعات و امکان سنجی انجام ۱۲ خوشه صنعتی جدید دیگر نیز در دست اقدام می باشد.
اهلی ادامه داد: با شناسایی و امکان سنجی این خوشههای صنعتی تلاش میشود تا فعالیت بنگاههای اقتصادی مشابه هم در کنار یکدیگر تجمیع و هماهنگ شده و باعث افزایش هم افزایی هرچه بیشتر واحدهای تولیدی از خدمات یکدیگر شود.
مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی استان اردبیل اجرای خوشههای کسب و کار را یکی از الگوهای موفق سازماندهی صنایع کوچک دانست و افزود: خوشههای صنعتی کاستیهای موجود در صنایع کوچک را مرتفع نموده و مزیتهای مختلف صنایع را تقویت می کند.
اهلی با بیان اینکه ایجاد خوشههای صنعتی با مشارکت سه ضلع واحدهای تولیدی، دولت و دانشگاهها شکل میگیرد ، گفت: ادامه فعالیت آن منوط به همکاری هرچه بیشتر این سه ضلع خواهد بود.
وی اظهارکرد: یکی از اهداف مهم مدیریت شهرکهای صنعتی استان تامین زیرساختهای لازم برای رونق تولید و اشتغالزایی است و تلاش میشود با سرمایهگذاری بخش خصوصی روند تولید در شهرکها و نواحی صنعتی سرعت گیرد.
استان اردبیل دارای ۲۰ شهر ک و نواحی صنعتی است.
نظر شما