محمد فرهادی روز شنبه در ششمین نشست ستاد توسعه خاوران که به ریاست استاندار خراسان جنوبی برگزار شد، افزود: از ۹ طرح که در ۱۳ مکان استان بررسی شد، مکانیابی ۶ طرح در هفت نقطه به تایید رسید که یک طرح نیروگاه خورشیدی و بقیه طرحها صنعتی است.
وی بیان کرد: با توجه به اینکه طرحها در ستاد توسعه خاوران تایید و مکانیابی آنها انجام شده بود، ما در کارگروه زیربنایی با اولویت ویژه طرحها را بررسی کردیم.
معاون استاندار خراسان جنوبی گفت: همه استعلامهای این طرحها بدون نام اخذ شده است و به محض اینکه سرمایهگذار اعلام آمادگی کند، به نام سرمایهگذار زمین مشخص میشود و پروانه احداث ساختمانها در اختیارش قرار خواهد گرفت که با این اقدام یک پروسه ۶ ماهه فعالیت سرمایهگذار جلو میافتد.
وی اظهار داشت: با این کار عملا هیچ یک از آن فرایندهای زمانبر و پیچیده اداری تکرار نخواهد شد و کافی است سرمایهگذار و متقاضی مراجعه کنند تا جواز صادر شده به آنها واگذار شود.
فرهادی عنوان کرد: این طرحها در سایت استانداری خراسان جنوبی و اپلیکیشن ستاد توسعه خاوران ثبت شده است و به عنوان ظرفیتهای سرمایهگذاری استان در سطح کشور معرفی خواهند شد.
وی گفت: صدور مجوز بینام و آمادهسازی زمینهها برای ورود بیدغدغه سرمایهگذاران به سرمایهگذاری از جمله اقدامات موثر برای حذف بروکراسی اداری بوده که در این استان انجام شد و امیدواریم با این طرحهای تسهیلی زمینه برای حضور بیشتر سرمایهگذاران در خراسان جنوبی فراهم شود.
وی گفت: ستاد توسعه شهرستانیهای استان هم فعال شده و براساس قابلیتهایی که در هر شهرستان وجود دارد، فرصتهای سرمایهگذاری آن شهرستان شناسایی و با انجام همه استعلامهای مربوطه و جانمایی طرح، جواز تاسیس صادر و به سرمایهگذاران واگذار میشود.
فرماندار نهبندان هم در ارتباط تصویری با ستاد توسعه خاوران گفت: جلساتی را درخصوص طرحهای توسعه شهرستان با دستگاههای متولی و سرمایهگذاران بخش خصوصی داشتهایم که امید است خروجی آنها روند سرمایهگذاری را در سطح استان تسهیل کند.
مجید بیکی افزود: ظرفیتهای شهرستان نهبندان را در قالب اطلس سرمایهگذاری شهرستان با توجه به رسته شغلی در نقاط مختلف شناسایی کردیم.
وی وجود ۹۵ کیلومتر مرز مشترک و وجود بازارچه دوکوهانه را از ظرفیتهای نهبندان ذکر کرد و گفت: قرار گرفتن نهبندان در چهارراه مواصلاتی شرق کشور به عنوان یک ویژگی ممتاز از ظرفیتهای منطقه است.
فرماندار نهبندان اظهار داشت: در قالب اطلس سرمایهگذاری شهرستان ظرفیتهای نهبندان را در سه رسته صنعتی و معدنی، کشاورزی و دامداری، گردشگری و صنایع دستی مشخص کردیم و ظرفیت نقطهای در نقشه شهرستان مشخص شده است.
وی حوزه صنعت و معدن را پیشران اقتصادی نهبندان دانست و اضافه کرد: از لحاظ تنوع مواد معدنی رتبه اول خراسان جنوبی را داریم و ۲۰ درصد ذخایره معدنی استان در نهبندان وجود دارد که سنگ گرانیک منطقه شهره جهانی دارد.
بیکی گفت: در زمینه صنعت و معدن ۶ طرح را براساس ظرفیتهای استان مشخص کردیم و زمین مورد نیاز هم در نظر گرفته شده است.
مسوولان کمیتههای ذیل ستاد توسعه خاوران نیز در این نشست عملکرد و برنامههای خود را در زمینههای مختلف تشریح کردند.
همچنین پایگاه اطلاعرسانی ستاد توسعه خاوران به آدرس sk-khd.ir رونمایی شد که این پایگاه شامل بخشهای اطلاعرسانی ارائه اطلاعات درخصوص فرصتهای سرمایهگذاری و بخش ارتباط اعضای ستاد توسعه خاوران است و سرمایهگذاران میتوانند برای اطلاعات مربوط به این طرحهای سرمایهگذاری بینام به این پایگاه مراجعه کنند و ضمن اطلاع از ظرفیتهای سرمایهگذاری خراسان جنوبی، نظرات خود را نیز به ثبت برسانند.
نظر شما