استفاده از پایان نامه دانشجویان نخبه راهگشای صنعت نساجی است

کرج - ایرنا - رییس انجمن تخصصی صنایع همگن نساجی، پوشاک و چرم البرز از وابستگی به فناوری و مواد اولیه به عنوان‌ یک چالش عمده این صنعت و دیگر صنایع نام برد و ضرورت برنامه ریزی برای استفاده بهینه از پایان نامه های دانشجویان نخبه برای رهایی از این وابستگی ها را مورد تاکید قرار داد.

یدالله مالمیر روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با اشاره  به انبوه پایان نامه های دانشجویان نخبه در رشته های تولید و صنعت گفت: این  پایان نامه ها در شرایطی در بایگانی دانشگاه های کشور بدون استفاده رها شده است که می تواند تحولی شگرف در صنعت کشور ایجاد کند. 
وی افزود: طی یک سال اخیر در پوشش تعامل صنعت و دانشگاه در این زمینه حرکت های کمرنگی انجام شده  که  انتظار صنعت نساجی در مسیر رهایی از وابستگی ها را برآورده نمی کند، لذا ضروری است دراین راستا اقدامات و برنامه ریزی های کارآمدی انجام پذیرد.
مالمیر افزود:   امروزه نبود زمینه مناسب شغلی برای بسیاری از دانش آموختگان سبب شده تا این قشر تحصیلکرده به شغل های کاذب روی آورند.
وی ادامه داد: برای رفع این  معضل  باید مراکز آموزشی عالی به نحوی برنامه ریزی کنند که این سرمایه های ارزشمند انسانی بیشترین بازده را برای جامعه در بر داشته باشند.
مالمیر به نشست های مستمر و مفید بین صنایع نساجی البرز با اداره کل فنی و حرفه ای استان در مسیر رفع چالش کمبود نیروی ماهر اشاره کرد و گفت: برنامه های در حال اجرا  در بحث تربیت نیروی انسانی ماهر در جوار تولید تا کنون درخور توجه بوده و بستر را برای رفع مشکل حاد کمبود نیروی انسانی  مورد نیاز این صنایع هموار کرده است.
وی با اشاره به اشتغالزایی، صادرات محوری و ارزآوری بالای صنایع نساجی، پوشاک و چرم کشور  گفت: یکی از راهکار های مهم در مسیر توسعه این صنایع توجه خاص مراکز فنی و حرفه ای کشور به آموزش و تربیت  نیروی ماهر و کارآمد است.
رییس انجمن صنایع همگن نساجی، پوشاک و چرم البرز  گفت: علی رغم  حجم زیاد فارغ التحصیلان دانشگاهها ، متاسفانه  خیلی صنایع از جمله صنایع نساجی با کمبود نیروی متخصص  مواجه هستند.
مالمیر اظهار داشت: انجمن نساجی در راستای امضای تفاهم نامه ای با فنی حرفه ای استان البرز تا کنون حرکت های موثری را در جهت تامین نیروهای ماهر مورد  نیاز این صنایع تجربه کرده است.
وی تاکید کرد: اداره کل فنی حرفه ای این استان در قالب طرح اشتغال مهارت محور  این امکان را فراهم آورده است تا نیروی انسانی ماهر بر اساس نیاز های واقعی تحت آموزش ها قرار گیرند.
مالمیر تصریح کرد: استان البرز  در بحث مهارت های فنی و تربیت نیروی انسانی ماهر  و کار آزموده از ظرفیت بالایی برخوردار است.

استان البرز حدود ۲۰۰ واحد  صنعتی در زمینه نساجی ، پوشاک و چرم دارد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha