به گزارش ایرنا علیرضا میر بهاالدین روز یکشنبه در نشست خبری با اصحاب رسانه اظهارداشت: تقویت و توسعه خانههای هلال موجب آمادگی بیشتر و توانمندسازی جوامع محلی برای مقابله با آسیبها و کاهش آسیبهای ناشی از حوادث غیرمترقبه میشود.
وی ادامه داد: هدف اصلی از توسعه خانههای هلال، برگزاری دورههای آموزش همگانی کمکهای اولیه، آمادگی در برابر مخاطرات در شهرستانها و مناطق روستایی است تا با توانمندسازی و آمادگی جوامع محلی در امر امدادرسانی در زمان حوادث و سوانح تا رسیدن نیروهای امدادی هر فرد امدادگر خانواده خود باشد.
مدیرعامل جمعیت هلال احمر سیستان و بلوچستان گفت: بر اساس برنامه ریزی انجام شده قرار بود سال گذشته۱۷۴ خانه هلال در استان افتتاح شود که با پیگیریهای انجام شده تعداد آنها به ۱۸۵ خانه ارتقا یافت.
وی افزود: همچنین بر اساس برنامهریزی انجام شده مقرر شده فردا همزمان با سراسر کشور از مجموع پنج هزار و ۴۰۰ خانه هلال به صورت ویدئوکنفراسی توسط معاون اول رئیس جمهور افتتاح شود که سهم سیستان و بلوچستان ۲۸ خانه هلال است.
میر بهاالدین گفت: هماینک پنج هزار و ۲۳۶ نفر عضو امداد و نجات جمعیت هلال احمر در استان هستند که در قالب ۳۰۰ تیم در سوانح و حوادث به هم استانیهای گرامی خدمات ارائه میدهند.
وی بیان کرد: سال گذشته شاهد امدادرسانی نیروهای جمعیت هلال احمر در ۴۰۸ حادثه در سیستان و بلوچستان بودیم.
مدیرعامل جمعیت هلال احمر سیستان و بلوچستان افزود: ۶۵۴ تیم عملیاتی این جمعیت سال گذشته در حوادث رخ داده به ۲۷ هزار و ۱۴۴ آسیب دیده در ۴۰۸ حادثه خدمات امدادی ارائه دادند.
وی تصریح کرد: همچنین ۸۱۷ نفر نیز پارسال توسط نیروهای جمعیت هلال احمر در سیستان و بلوچستان اسکان داده شدند.
میربهاء الدین گفت: نیروهای این جمعیت همزمان با شیوع کرونا اقدام به توزیع ۱۱ هزار بسته معیشتی و بهداشتی به گروه های آسیب دیده از کرونا کردند.
وی افزود: همچنین چهار هزار بسته معیشتی و بهداشتی نیز در قالب طرح پویش مادر در سیستان و بلوچستان توسط هلال احمر توزیع شده است.
مدیر عامل جمعیت هلال احمر سیستان و بلوچستان توزیع هشت هزار ماسک و ویزیت رایگان ۲ هزار و ۹۸ بیمار در قالب کاروان های سلامت را از دیگر اقدامات سال گذشته نیروهای این جمعیت در استان عنوان کرد.
نظر شما