دکتر فرزین رضاعی روز یکشنبه در جریان اهدای این تجهیزات اظهار داشت: اگر کمک خیرین در ابتدای شیوع بیماری نبود کار دانشگاه در مقابله با سیل مهیب کویید ۱۹ به سامان نمیرسید.
وی افزود: ۱۶۰ میلیارد ریال از ابتدای شیوع کرونا یعنی در ۱۴ ماه گذشته از سوی خیرین به اشکال مختلف به دانشگاه علوم پزشکی کردستان کمک شده است.
دکتر رضاعی با اشاره به اینکه خریداری اقلام بهداشتی و درمانی و پرداخت نقدی در اوج بحرانی که در آن با کمبودهای شدید در برخی بیمارستانهای استان روبرو بودیم، به داد ما رسید ابراز امیدواری کرد: این سنت حسنه کمک به دانشگاه علوم پزشکی و بیماران همچنان ادامه پیدا کند.
وی در رابطه با وضعیت شیوع بیماری گفت: همه استانها از نظر تعداد ابتلا به سمت نزولی قرار دارد و میزان شیوع در شهر سنندج هم کاهش یافته و رنگ وضعیت به نارنجی تغییر کرد.
رییس دانشگاه علوم پزشکی کردستان یادآور شد: اگر در تعطیلات آخر هفته و عید فطر مردم بدون رعایت فاصلهگذاری اجتماعی به دید و بازدید و مهمانی بروند ناچارا شاهد افزایش پسس
مدیر شعب بانک قرض الحسنه مهر ایران کردستان هم گفت: بانک قرض الحسنه مهر ایران در راستای مسوولیتهای اجتماعی خود ۱۵ هزار قلم تجهیزات پزشکی به ارزش ۱۳۰ میلیارد ریال را به وزارت بهداشت و درمان اهدا کرده است.
حسام الدین اسعدی افزود: سهم استان کردستان ۳۸۶ قلم به ارزش سه میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال بوده که شامل ۱۱۹ عدد پالس اکسیمتر، ۱۱۹ دستگاه ترمومتر ، ۱۵ دستگاه ضد عفونی کننده و ۱۴ دستگاه کپسول اکسیژن است.
وی یادآور شد: تسهیلاتی به مبلغ هر نفر ۱۰۰ میلیون ریال برای کارکنان دانشگاه علوم پزشکی در نظر گرفته شده است.
نظر شما