"علی آشتاب" روز دوشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: صدور مجوزهای تولید، اشتغال و سرمایه گذاری در برخی موارد روند طولانی و خسته کننده ای دارد به نحوی که برای یک مجوز باید دست کم به ۱۷ اداره مراجعه کرد.
وی اظهار داشت: به همین منظور مرکز تسهیل سرمایه گذاری و کسب و کار در استان ایجاد شده است اما متاسفانه در مواردی، سرمایه گذاران همچنان باید برای دریافت مجوزهای لازم رفت و آمدهای بسیاری بین ادارات داشته باشند و همین امر موجب خستگی و انصراف آنان می شود.
وی تاکید کرد: باید به سرمایه گذار کمک کرد تا تمام توان خود را برای تولید و اشتغال بکار گیرد در حالیکه بسیاری از موارد نیرو و انگیزه سرمایه گذاران در مرحله دریافت مجوزها و پیش تولید گرفته می شود.
آشتاب ادامه داد: باوجود تاکید دولت و مسوولان بر تسهیل شرایط قانونی سرمایه گذاری، اما گاهی موارد، سخت گیری های نابجا و یا حتی زاویه دار کارشناسان اداری در سطوح میانی موجب طولانی شدن فرآیند صدور مجوزها می شود.
مدیرکل تعاون کار و رفاه اجتماعی لرستان با اشاره به شعار امسال مبنی بر "تولید، پشتیبانی ها و مانع زدایی ها" افزود: لرستان عقب ماندگی های تاریخی در حوزه سرمایه گذاری و اشتغال دارد که باید برای جبران این کاستی ها، قوانین و امتیازهای جداگانه ای لحاظ شود.
آشتاب گفت: با وجود فرصت طلبی بسیاری استان ها از قانون خصوصی سازی، اما لرستان سودی در این زمنیه نداشت و در روند توسعه اقتصادی دچار اختلال شد بنابراین امروز نیازمند نگرش متفاوت مسوولان ملی در دادن امتیازهای ویژه برای تسهیل در سرمایه گذاری و اشتغال است.
وی توضیح داد: به طور مثال سود تسهیلات بانکی برای سرمایه گذاری نباید در لرستان و یک استان توسعه یافته مشابه باشد، بلکه باید برای استان هایی چون لرستان که محروم و کمتر توسعه یافته هستند ردیف های خاص با نرخ کمتر لحاظ شود.
وی همچنین اضافه کرد: برای رونق تولید و اشتغال در لرستان باید مشوق های ویژه سرمایه گذاری به ویژه در حوزه مالیات و بیمه تصویب شود چراکه امروزه بیمه یکی از اصلی ترین دغدغه های صاحبان تولید است.
نظر شما