به گزارش روز دوشنبه ایرنا، تارنمای خبری «وال استریت ژورنال» با انتشار این خبر نوشت: آمریکایی ها سالیان سال به تورم پایین در کشورشان عادت کرده بودند، اما اکنون با پرداخت قیمت های بالا برای اجناس و خدمات، تورم را حس می کنند، تورمی که ریشه در تاثیرات اقتصادی ناشی از همه گیری ویروس کرونا دارد.
وال استریت ژورنال در ادامه نوشت: مصرف کنندگان آمریکایی اکنون شاهد افزایش و جهش نرخ کالاها از گوشت های فرآوری شده تا محصولات خانگی هستند، نرخ اجناس و مواد غذایی نسبت به یکسال گذشته حداقل ۱۰ درصد افزایش یافته است.
برخی از شهروندان آمریکایی، با اشاره به وضعیت دشوار اقتصادی بوجود آمده ناشی از شیوع ویروس کرونا، گفته اند که مدتی است از مواد غذایی یخ زده و ارزان تر به جای مواد غذایی تازه استفاده می کنند
وال استریت ژورنال گزارش داد: هر لحظه بهای بسیاری از کالاها و محصولات مانند بهای نفت، محصولات اولیه کشاورزی، غلات و دیگر اقلام پایه در آمریکا رو به فزونی است.
«جانت یلن» (Janet Yellen) وزیر خزانه داری آمریکا درباره شرایط موجود اقتصادی در نشست اخیر شورای مدیران وال استریت اطمینان داد که وضعیت اقتصادی و اشتغال آمریکا تا سال آتی میلادی به حالت عادی باز می گردد. وزیر خزانه داری در این نشست مجازی، تورم بوجود آمده را مشکل چندانی برای اقتصاد آمریکا ندانست.
ویروس کرونا و رکود اقتصادی بی سابقه در آمریکا پس از پایان جنگ جهانی دوم
درحالی وال استریت ژورنال به افزایش تورم در آمریکا می پردازد که به گفته کارشناسان، همه گیری ویروس کرونا باعث رکود اقتصادی بی سابقه ای دراین کشور شده است.
بر اساس آمارهای رسمی تاکنون بیش از تاکنون بیش از ۳۳ میلیون نفر در آمریکا به کرونا مبتلا شده اند و ۵۹۵ هزار نفر نیز بر اثر این ویروس جان باخته اند، کرونا تمامی عرصه های اقتصادی دراین کشور را در نوریده است، صنعت گردشگری، هوانوردی، اشتغال، بازارها مالی و دیگر عرصه ها تحت تاثیر این بیماری قرار گرفته اند.
تولید ناخالص داخلی آمریکا در سال ۲۰۲۰ میلادی به علت شیوع ویروس کرونا ۳.۵ (سه و نیم) درصدکاهش نشان داد که این بی سابقه ترین کاهش در تولید ناخالص داخلی این کشور پس از جنگ جهانی دوم در سال ۱۹۴۶ به شمار می رود. داخلی در آمریکا در سال ۲۰۲۰ میلادی به علت شیوع ویروس کرونا ۳.۵ (سه و نیم) درصدکاهش نشان داد که این بی سابقه ترین کاهش در تولید ناخالص داخلی یکسال پس از جنگ جهانی دوم به سال ۱۹۴۶ و نخستین بار پس از سال ۲۰۰۹ میلادی به شمار می رود.۱۳۰در آمد ناخالص داخلی در آمریکا در سال ۲۰۲۰ میلادی به علت شیوع ویروس کرونا ۳.۵ (سه و نیم) درصدکاهش نشان داد که این بی سابقه ترین کاهش در تولید ناخالص داخلی یکسال پس از جنگ جهانی دوم به سال ۱۹۴۶ و نخستین بار پس از سال ۲۰۰۹ میلادی به شمار می رود.۲**
نظر شما