روژان قادری روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: با توجه به ضرورت وجود بخش شیمی درمانی سرپایی در بیمارستان این شهرستان و موافقت اولیه راه اندازی این بخش از سوی معاونت درمان دانشگاه، شورای خیّرین سلامت شهرستان هزینه تجهیز بخشی از آن را تقبل کردند.
وی ادامه داد: به منظور تجهیز این بخش، یکی از اعضای شورای خیّرین سلامت این شهرستان به نام "منیره پوری" هزینه خرید ۲ تخت فعال فاز اول راه اندازی این بخش را تا مبلغ یک میلیارد و ۲۸۵ میلیون ریال متقبل شد که با این مبلغ تجهیزات مورد نیاز خریداری و جهت نصب و استقرار آنها تحویل این بیمارستان شد.
مدیر شبکه بهداشت ودرمان سردشت اظهار داشت: شیمی درمانی در بیماران سرطانی یکی از فرآیندهای اصلی در پروسه درمانی آنان بوده که با راه اندازی این بخش در بیمارستان سردشت، یکی از نیازهای مهم و اساسی این عزیزان برطرف خواهد شد.
قادری اضافه کرد: نبود بخش شیمی درمانی منجر به مراجعه مکرر بیماران به مراکز درمانی استان و سایر مراکز استان های دیگر می شود که با توجه به شرایط جسمی نامساعد و همچنین سختی رفتوآمد و هزینه های ناشی از آن، مشکلاتی عدیده ای را برای آنان ایجاد کرده که با راه اندازی این بخش، باری از روی دوش این بیماران برداشته خواهد شد.
شهرستان مرزی سردشت در جنوب آذربایجان غربی در جوار مرزهای عراق واقع شده و دارای چهار شهر، ۲ بخش، ۶ دهستان و ۱۲۰ هزار نفر جمعیت است؛ این شهرستان مرزی یکی از محرومترین شهرستان های استان به شمار می رود.
بیمارستان امام خمینی (ره) سردشت با ۱۲۰ تخت فعال به بیش از ۱۲۰ هزار نفر جمعیت این شهرستان خدمات درمانی عرضه میکند.
نظر شما