عمر پادتن‌های کووید-۱۹ هشت ماه است

تهران- ایرنا- محققان ایتالیایی دریافتند پادتن‌های ویروس کرونا که در اثر ابتلا به کووید ۱۹ در بدن بیماران تولید می‌شود، به مدت هشت ماه پس از ابتلا به بیماری در بدن آن‌ها باقی می‌ماند.

به گزارش روز پنجشنبه گروه دانشگاه و آموزش ایرنا از ساینس، این تحقیقات با مطالعه ۱۶۲ بیمار که در جریان موج اول پاندمی در بیمارستان بستری شدند، انجام گرفت و در آن مشخص شد صرفنظر از شدت بیماری، سن بیماران یا وجود سایر عوامل بیماری‌زا، پادتن‌های کووید ۱۹ به مدت هشت ماه در بدن بیماران بهبودیافته باقی می‌مانند.

براساس این تحقیقات در صورتی که بدن طی ۱۵ روز از آلودگی به ویروس، پادتن‌های کووید ۱۹ تولید نکند، شخص دچار علایم شدید بیماری خواهد شد.

ویروس کرونا عامل بیماری کووید ۱۹ از اواخر سال ۲۰۱۹ در شهر ووهان چین مشاهده و در مدت کوتاهی در همه جهان منتشر شد؛ به طوری که سازمان بهداشت جهانی در اسفندماه ۹۸ (فوریه ۲۰۲۰) بروز پاندمی (همه‌گیری جهانی) این بیماری را تأیید کرد.

بر اساس آمار رسمی کشورها ویروس کرونا تاکنون حدود ۱۵۵ میلیون نفر را در دنیا به طور قطعی مبتلا کرده و بیش از سه میلیون و ۲۴۰ هزار نفر نیز بر اثر بیماری کووید۱۹ جان خود را از دست داده‌اند.

ویروس کرونا با دست آلوده یا عطسه، سرفه و حتی قطرات تنفسی از طریق دهان، بینی و چشم به افراد منتقل می‌شود. تنگی نفس، خستگی و بدن درد، اختلال در بویایی و چشایی و مشکلات گوارشی از جمله علائم بیماری کووید ۱۹ است. بیش از ۸۰ درصد مبتلایان به ویروس نیز دچار بیماری خفیف می‌شوند.

جهش ویروس کرونا در انگلیس، بزریل، هندوستان و آفریقا که موجب افزایش سرایت، بیماری‌زایی و مرگ و میر آن شده، نگرانی‌های جدیدی را در جهان به وجود آورده است.

گزارش کامل این تحقیقات در نشریه Nature Communications ‌ منتشر شده است.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha