رییس جمعیت هلال احمر خراسان شمالی در حاشیه افتتاح این بیمارستان به خبرنگار ایرنا اظهار داشت: ظرفیت بیمارستان یاد شده ۳۲ تخت دارد که برای ایجاد آن بیش از ۱۰۰ میلیارد ریال هزینه شده است.
وی افزود: این بیمارستان نه تنها برای بیماران کرونایی مورد استفاده قرار می گیرد بلکه در شرایط بحرانی نیز از آن استفاده خواهد شد و استفاده از آن تنها مختص به دوره کرونا نخواهد بود.
بیمارستان صحرایی به بیمارستانی گفته می شود که در شرایط بحرانی و برای کمک به نیروهای امداد و نجات در محیطی با امنیت بهتر برپا می شود تا نیازهای فوری امداد و نجات و درمان را در شرایط حاد و بحرانی تامین کند.
در کنار راه اندازی این بیمارستان مانور ترکیبی امداد و نجات ارتفاع، کوهستان و جاده جمعیت هلال احمر خراسان شمالی نیز به مناسبت هفته جمعیت هلال احمر در سایت تخصصی امداد و نجات تخته ارکان بجنورد برگزار شد.
به گفته ابوالفضل محبان رییس جمعیت هلال احمر خراسان شمالی این مانور به منظور حفظ آمادگی عوامل امدادی و ارتقای سطح دانش فنی و عملیاتی امدادگران تیم امداد و نجات در ارتفاع با استفاده از ۵۰ خودروی امدادی برگزار شد که در آن ۱۰۰ نفر از امدادگران، داوطلبان و اعضای هلال احمر این جمعیت حضور داشتند.
به گزارش خبرنگار ایرنا در این مانور هزار و ۲۰۰ بسته غذایی طرح مواسات نیز رونمایی و هم چنین سامانه های سحر و سهاب که ویژه حرکت های امدادی بشر دوستانه و سامانه حمایت روانی پس از بلایا است نیز راه اندازی شد.
در این مراسم از ۲۰ نفر از امدادگران، خیران و داوطلبان طرح شهید سلیمانی نیز قدردانی شد.
خراسان شمالی با دارا بودن ۸۶۳ هزار نفر جمعیت در شمال شرق کشور قرار دارد.
جمعیت هلال احمر خراسان شمالی حدود هزار و ۵۰۰ امدادگر و نجاتگر داوطلب و ۱۸ پایگاه امداد و نجات ثابت و موقت فصلی دارد.
نظر شما