مدیرکل بهزیستی چهارمحال و بختیاری گفت: همزمان با عید سعید فطر مردم استان بیش از یک میلیارد و ۹۵۸ میلیون ریال در قالب فطریه به این سازمان کمک کردند.
نرگس عسگری روز شنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا با اشاره به اینکه ۳۱۰ پایگاه جمعآوری فطریه در استان فعال شد، افزود: از این میزان یک میلیارد و ۸۱۱ میلیون ریال فطریه عام ، ۸۱ میلیون و ۵۰ هزار ریال سهم سادات، ۶۵ میلیون و ۷۰۰ هزار ریال نیز کفاره بود.
وی اظهار داشت: پارسال بیش از سه میلیارد و ۸۵۵ میلیون ریال زکات فطریه به سازمان بهزیستی پرداخت شد که این مبلغ در راستای احداث مسکن، ازدواج و تهیه جهیزیه برای معلولان و مددجویان نیازمند، تعمیر و تجهیز منازل، اشتغال و درمان مددجویان و تهیه مواد غذایی مورد نیاز خانوادههای نیازمند این استان هزینه شد.
بیش از ۴۲ هزار معلول، زنان سرپرست خانوار، کودکان بیسرپرست و بدسرپرست در استان زیرپوشش این نهاد قرار دارند که از این تعداد ۳۲ هزار و ۶۸۳ نفر دارای معلولیت شدید، خفیف و متوسط هستند و ۱۳ هزار و ۵۵۲ نفر از این تعداد مستمریبگیر دائم هستند.
یکهزار و ۴۴۱ واحد خون در چهارمحال و بختیاری اهدا شد
مدیرکل انتقال خون چهارمحال و بختیاری گفت: همزمان با ماه مبارک رمضان مردم نوعدوست استان یکهزار و ۴۴۱ واحد خون برای کمک به بیماران نیازمند اهدا کردند.
حسین هاشمی روز شنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا افزود: در ماه مبارک رمضان یکهزار و ۹۱۷ نفر به پایگاههای انتقال خون مراجعه کردند که میزان اهدای خون نسبت به ماه رمضان پارسال چهار درصد افزایش داشت.
به گفته وی، در ماه رمضان سال گذشته یکهزار و ۸۳۰ نفر به مراکز خونگیری مراجعه کردند که از این تعداد یکهزار و ۳۷۱ نفر موفق به اهدای خون شدند.
وی اظهارداشت : هم اکنون ذخایر خونی در استان در وضعیت عادی قرار دارد.
هاشمی با اشاره به اینکه ۳۵۰بیمار تالاسمی در استان ماهانه به دریافت یک تا ۲بار خون نیاز دارند، افزود:مردم نوعدوست استان برای اهدای خون مراجعه کنند.
به گزارش ایرنا، پایگاه انتقال خون فارسان در روزهای شنبه و چهارشنبه ،بروجن و شهرکرد همه روزه و مرکز بن در روز پنجشنبه فعال است.
توجه به قشرهای آسیبپذیر در چهارمحال و بختیاری تقویت میشود
مدیرکل دفتر امور بانوان و خانواده استانداری چهارمحال و بختیاری با اشاره به لزوم توجه به قشرهای آسیبپذیر جامعه گفت: توجه به قشرهای آسیبپذیر در این استان تقویت خواهد شد.
مرضیه جلیلپور روز شنبه در آیین انعقاد تفاهمنامه همکاری بین دفتر امور بانوان و خانواده استانداری چهارمحال و بختیاری با جمعیت هلالاحمر استان تاکید کرد: در این تفاهمنامه توجه بیشتر به قشرهای آسیبپذیر و کاهش آلام بشری با ارائه خدمات بشردوستانه و امدادی به آنان، توسعه آموزشهای امدادی در سطحهای مختلف بهعنوان یکی از شاخصههای مهم آمادگی و توان مقابله و کمک در حوادث مورد توجه قرار گرفته است.
وی افزود: تعامل بین دفتر امور بانوان و خانواده استانداری و جمعیت هلالاحمر برای انجام اقدامات بشردوستانه و امدادی، تلاش بهمنظور فراگیر کردن آموزشهای مرتبط با آمادگی در مقابل مخاطرات برای جامعه هدف و تعامل در راستای افزایش سطح دانش و آگاهی جامعه هدف در ارتباط با سلامت بانوان و خانواده از مهمترین اهداف این تفاهمنامه بهشمار میرود.
جلیلپور تصریح کرد: زنان سرپرست خانواده و بدسرپرست بهعنوان گروه هدف در این تفاهمنامه آموزشهای لازم را برای آمادگی در برابر مخاطرات و حوادث احتمالی فرا میگیرند.
وی یادآور شد: مدت زمان اجرای این تفاهمنامه مشترک یکسال تعیین شده اما در صورت نیاز با توافق طرفین قابل تمدید است.
به گزارش ایرنا، چهارمحال و بختیاری دارای ۱۰ شهرستان با افزونبر ۹۷۹ هزار نفر جمعیت است.
نظر شما