سید مرتضی سجاد پور روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: ۶۰۵ واحد صنفی در این مدت به دلیل رعایت نکردن پروتکل بهداشتی پلمب شد.
وی بیان کرد: بازرسان روزانه در ۲ نوبت صبح و عصر بر نحوه عملکرد اصناف از جمله رعایت پروتکلهای بهداشتی، شناسایی اصناف متخلف و تذکر در خصوص رعایت مصوبات ستاد مقابله با کرونا فعالیت دارند.
سجادپور ادامه داد: پس از شناسایی واحدهای متخلف در ابتدا به آنها تذکر و اخطار داده میشود اما چنانچه این مساله تکرار شود، پس از تشکیل پرونده به تعزیرات حکومتی معرفی میشود.
معاون سیاسی امنیتی و اجتماعی فرمانداری گچساران گفت: از ابتدای زمان انتشار ویروس کرونا تاکنون ۸۴ نشست درباره بیماری کرونا در این شهرستان با بیش از ۷۰۰مصوبه برگزار شده که بخش عمده ای از این مصوبات اجرایی شده است.
سجادپور گفت: استفاده از تمام ظرفیت ها برای پایش مداوم بازار،اصناف پرخطر و اعمال محدودیت ها برای خلوت کردن مکان های عمومی این شهرستان از مهمترین مصوبات این جلسات بود.
وی اظهار داشت: طرح دورکاری کارکنان دستگاه های اجرایی، بازدید از بازار و ادارات برای رعایت فاصله گذاری فیزیکی واستفاده از ماسک از مهمترین اقدام های در حال انجام برای کنترل انتشار بیماری ویروس کرونا در این شهرستان است.
سجاد پور ابراز کرد: حضور در تجمعات، مراسم ختم و عروسی و همچنین مکان های پر ازدحام خطر شیوع و انتقال ویروس کرونا را افزایش می دهد.
هم اکنون سامانه ۱۲۴ آماده دریافت شکایت ها و گزارشهای مردمی در زمینه تخلف های عرضه کالا و خدمات است.
تعداد اتحادیههای صنفی شهرستان گچساران ۲۵ مورد است.
بیش از پنج هزارو ۵۰۰ واحد صنفی دارای پروانه کسب فعال در گچساران وجود دارد.
نظر شما