۹ قرارداد سرمایه‌گذاری پارسال درمنطقه ویژه اقتصادی خلیج فارس منعقد شد

بندرعباس- ایرنا- مدیرعامل منطقه ویژه اقتصادی خلیج فارس با بیان اینکه این مجموعه ظرفیت‌های فراوانی برای سرمایه‌ گذاری و همچنین اجرای طرح‌های صادرات محور دارد، گفت: در سال جهش تولید تعداد ۹ قرارداد سرمایه‌گذاری در این منطقه ویژه منعقد شده است.

حسن خلج طهرانی روز سه شنبه با اعلام این خبر به رسانه‌ها افزود: سرمایه‌گذار ستاره سیمین هرمز، گروه گسترش سرمایه گذاری بین المللی ارزش، ماد شیمی، لاستیک‌های صنعتی مبارکه، کرومیت میامی فردوس، یگانه پیشو مکران، دنیای بوره ایرانیان و هومان راهبرد سامانه از شرکت‌هایی بودند که سال ۹۹ در منطقه ویژه اقتصادی خلیج فارس سرمایه‌گذاری کردند.
وی بیان داشت: شرکت ستاره سیمین هرمز با سرمایه‌گذاری ۲ هزار و ۴۶۶ میلیارد یورویی و ایجاد ۱۱هزار شغل، سهم بیشتری در اشتغال جوانان بومی منطقه داشته است.
مدیرعامل منطقه ویژه اقتصادی خلیج فارس اظهارداشت:
 گروه گسترش سرمایه گذاری بین المللی ارزش نیز با ۴۶ میلیون دلار سرمایه‌گذاری با اشتغازایی ۱۳۵ نفر در جایگاه دوم و شرکت مادشیمی با سرمایه گذاری ۳۰۰ میلیون دلاری و ایجاد ۱۲۲ ظرفیت شغلی در جایگاه سوم قرار گرفته است. 
خلج طهرانی ادامه داد: ۲ شرکت کرومیت میامی فردوس و لاستیک‌های صنعتی مبارکه هم با سرمایه‌گذاری به ترتیب ۱۲۶ و ۱۰ میلیون دلاری در ایجاد مجموع ۲۳۵ فرصت شغلی نقش داشته اند.
وی یادآورشد: منطقه ویژه اقتصادی خلیج فارس به دلیل موقعیت راهبردی نزدیکی به مهم‌ترین معادن سنگ آهن کشور و وجود خطوط ریلی و حمل و نقل دریایی  مهم‌ترین عواملی است که بسیاری از شرکت‌های سرمایه‌گذار را ترغیب به سرمایه گذاری در این منطقه نموده است.
 این مسوول اضافه کرد: منطقه ویژه خلیج فارس نیز تلاش‌های تحسین برانگیزی در جهت تسهیل هرچه بیشتر بستر تولید و توسعه زیرساخت‌های مورد نیاز برای دستیابی به این هدف و به حرکت درآوردن چرخ‌های اقتصاد کشور و افزایش ارزآوری داشته است و در تلاش هستیم با تامین و توسعه زیرساخت‌ها در منطقه بتوانیم  شرکت‌های زیادی در این منطقه سرمایه گذاری کرده و زمینه اشتغال جوانان را فراهم نمایند.
منطقه ویژه اقتصادی صنایع معدنی و فلزی خلیج فارس با دارا بودن اسکله اختصاصی مجهزبه نوارمتحرک تخلیه و بارگیری به طول ۳۲ کیلومتر به عنوان قطب تولید فولاد، آلومینیوم و فلز روی با جذب چهار میلیارد دلار سرمایه گذاری در یک دهه گذشته و ایجاد اشتغال پایدار برای ۱۱ هزارو ۵۰۰ نفر در ۱۳ کیلومتری غرب شهر بندرعباس قرار دارد.
فراهم آوردن شرایط  جذب سرمایه‌گذار داخلی و خارجی و هدایت آنان در جهت احداث واحدهای صنعتی و معدنی انرژی بر و فرآوری مواد معدنی و همچنین رشد توسعه اقتصادی، افزایش فرصت‌های شغلی، افزایش و توسعه فنآوری های جدید حوزه تولید، مهارت‌های مدیریتی، ارتقای کیفیت تولیدات و افزایش توان صادرات به منظور رقابت در بازارهای جهانی ازجمله مهم‌ترین اهداف ترسیم شده این منطقه است.
 

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha