به گزارش سهشنبه شب روابط عمومی استانداری قم بهرام سرمست در جلسه ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی قم ضمن قدردانی از همراهی و همدلی مسئولان استان قم در راستای رونق تولید و اشتغال اظهار داشت: اعضای شورای تامین استان قم نقش موثری در ایجاد امنیت و آرامش برای فعالیتهای اقتصادی داشته اند.
وی در ادامه با بیان اینکه رتبه استان قم در زمینه ی مولدسازی اموال دولتی در سطح کشور رضایت بخش است گفت: با این وجود انتظار مدیریت استان از دستگاههای اجرایی در سطح ایده ال محقق نشده است و باید مدیران به اجرای برنامه ها اهتمام ویژه داشته باشند.
وی با اشاره به شیوع کرونا و صدمههای ناشی از آن به بخش گردشگری قم گفت: با توجه به وجود نداشتن چشم انداز روشن از آینده این بیماری، سرمایه گذاران این حوزه به دریافت تسهیلات استقبال نمی کنند که دلیل آن مساله بازپرداخت اقساط تسهیلات در دوران کروناست.
سرمست اضافه کرد: باید برنامه ای مشخص و عملیاتی برای حمایت از مشاغل آسیب دیده از کرونا تدوین شود.
استاندار قم در ادامه مناطق نمونه گردشگری را از محورهای توسعه قم دانست و گفت: ۱۲ منطقه نمونه گردشگری برای قم به تصویب رسیده است که ظرفیت مهمی برای توسعه اقتصادی استان می باشند.
وی با اشاره به بلاتکلیفی در توسعه مناطق نمونه گردشگری استان قم افزود: مدیران دستگاههای دولتی باید برای توسعه مناطق نمونه گردشگری مصوب تلاش کنند.
سرمست تعیین تکلیف مناطق نمونه گردشگری را ضروری دانست و تصریح کرد: مشکلهای حقوقی مناطق گردشگری بایستی با جدیت پیگیری شده و در زمانبندی مشخص به بهره برداری از این طرحها اقدام شود.
وی سوغات زائر را نیز جز ضرورتهای توسعه قم دانست و خاطرنشان کرد: در کنار مطالعهها در رابطه با ظرفیتهای استان در بحث سوغات زائر، با احداث کارخانه چادر مشکی، این محصول باید به عنوان یکی از گزینهها در بسته سوغات پیشنهادی در نظر گرفته شود.
سرمست واحدهای صنعتی موفق را در اولویت حمایت مسئولان دولتی دانست و گفت: برای حمایت و ارائه تسهیلات به طرحهای توسعه واحدهای تولیدی موفق می توانیم با اطمینان خاطر پشتیبانی کنیم.
وی همچنین در جلسه کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید قم طی سخنانی کسب رتبه سوم استان در ارزیابی ملی عملکرد کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید کشور را مورد توجه قرار داد و با اشاره به پیگیری میدانی مشکلهای واحدهای تولیدی گفت: مجموعه مدیران استان در راستای حمایت از تولید و اشتغال در سال گذشته گام های موثری برداشته اند.
وی پیش بینی ایجاد گشایش های اقتصادی در سال ۱۴۰۰ را مورد توجه قرار داد و افزود: باید در راستای رونق در حوزه ی خدمات و گردشگری که از شیوع کرونا دچار لطمه شدند، برنامه ریزی شود.
استاندار قم گفت: در بحث صنوف از جمله اصناف خدماتی خلاء حمایتی وجود دارد و باید برای افزایش تسهیلات حمایتی به این حوزه تلاش شود.
سرمست ضمن قدردانی از بانکهای دولتی به دلیل اعطای تسهیلات به کارآفرینان و صنعتگران خاطرنشان کرد: مدیران بانکها باید برای افزایش سقف تسهیلات قابل ارائه به واحدهای تولیدی اقدامهای لازم را انجام دهند.
وی گفت: مدیران واحدهای تولیدی نیز باید منابعشان را در بانک هایی که حامی آنها هستند قرار دهند.
استاندار قم همچنین تسهیل رابطه کارآفرینان با مدیریت استان و طراحی کارت ویژه ملاقات مستقیم با استاندار را مورد توجه قرار داد و بیان کرد: در سال جاری برای واحدهای تولیدی که بالای ۵۰ تَن اشتغال زایی دارند نیز کارت ملاقات صادر خواهد شد.
وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به تبعات ناشی از کرونا در فروش محصولهای بومی تولیدی استان قم گفت: سوهان و فرش دستباف از جمله حوزه های آسیب دیده از کرونا در قم هستند که باید برای حمایت از آنها اقدام عملی انجام شود.
سرمست محور بازدیدهای میدانی مسئولان را شهرک های صنعتی استان دانست و بیان کرد: شرکت شهرک ها باید با توجه به آخرین وضعیت طرح های در حال اقدام و پیشرفت آنها، به پیگیری مشکلها سرمایه گذاران اقدام نماید.
استاندارقم در پایان با بیان اینکه واگذاری زمین برای طرح های تولیدی و توسعه ای منوط به اجرای این طرح ها در زمانبندی مشخص شده است خاطرنشان کرد: در صورتیکه زمین واگذار شده به متقاضیان سرمایه گذاری معطل باقی بماند و سرمایه گذاری به تعهداتش عمل نکند فرآیند فسخ و واگذاری به متقاضیان جدید طی خواهد شد.
نظر شما