رژیم غذایی غربی احتمال عفونت و التهاب روده را افزایش می‌دهد

تهران - ایرنا - مطالعات جدید محققان دانشگاه واشینگتن نشان می‌دهد تبعیت از رژیم غذایی غربی که حاوی مقادیر بالای قند و چربی است، احتمال بروز عفونت و التهاب روده را افزایش می‌دهد.

به گزارش روز پنجشنبه گروه دانشگاه و آموزش ایرنا از پایگاه خبری هلث، مصرف رژیم غذایی حاوی مقادیر بالای چربی و قند که به رژیم غربی معروف است، اختلال در سلول‌های ایمنی روده، احتمال عفونت و بیماری‌های التهابی روده را افزایش می‌دهد.
این مطالعه که بر اساس آزمایش‌های حیوانی صورت گرفته نشان می‌دهد در صورتی که موش‌ها چند هفته رژیم غذایی خود را تغییر دهند و از رژیم غذایی سالم که حاوی مقادیر بالای سبزی و میوه است، کربوهیدرات کمی دارد و خالی از قند و چربی است استفاده کنند،‌ به سرعت سلول‌های ایمنی روده به حالت سالم و فعال تبدیل می‌شوند.
روده بزرگ آخرین بخش از سیستم گوارشی است. در این بخش از روده، آب و نمک ضایعات غذا خارج می‌شوند و ضایعات آماده دفع می‌شوند.

به گزارش مرکز کنترل و جلوگیری از شیوع بیماری ها، در سال ۲۰۱۵ میلادی تنها در آمریکا حدود سه میلیون بزرگسال به یکی از بیماری های التهابی روده دچار بوده اند.
شایع ترین بیماری های التهابی روده شامل کولیت زخمی و بیماری کرون هستند که هردو موجب التهاب بلندمدت در دستگاه گوارش از جمله مری، معده و روده می شوند.

میوه و سبزیجاتی مانند انار، انگور، گلابی، قارچ، عدس، سویا و نخود سبز حاوی ترکیباتی هستند که می‌توانند باعث جلوگیری از التهاب و بیماری‌های روده شوند.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha