مشکلات صنعت با رفع تحریم‌ها و بهبود مدیریت داخلی رفع می‌شود

سمنان- ایرنا- نماینده مردم سمنان ،مهدیشهر و سرخه در مجلس شورای اسلامی گفت: مشکلات صنعتگران ابتدا با رفع تحریم‌ها همراه با بهبود مدیریت داخلی قابل حل است.

به گزارش ایرنا، عباس گلرو شامگاه چهارشنبه در نشست رییس کمیسسون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی با فعالان اقتصادی در اتاق بازرگانی استان سمنان، با اشاره به فرموده رهبری برای خدمت به جامعه با ایجاد تحول گفت: باید از نوع مدیریت روتین و منفعلانه و سنتی خارج شویم و مدیریت و کار جهشی انجام دهیم. 

وی خام فروشی معادن را نمونه ای از بهبود لزوم مدیریت عنوان و بیان کرد: خام فروشی معادن امسال باید با بررسی و رفع مشکلات برطرف شود. 

وی تاکید کرد: پیشبرد مباحث صنعت و معدن کار یک قوه یعنی دولت یا قوای مقننه نیست، قوای سه گانه باید دست به دست هم دهند. 

وی با اشاره به مذاکرات برای رفع مشکلات کشور ادامه داد: از مذاکرات وین خبرهای خوبی در راه است. 

گلرو گفت: طرف مقابل در مذاکرات دوستانه برخورد ندارد و به راحتی وارد معامله نمی شود، لغو کل تحریم ها از طرف آنها و از سوی ایران راستی آزمایی و عمل به تعهدها، شرایط مورد نیاز برای پیشبرد مذاکرات است. 

وی افزود: امید است دشمن سرعقل بیاید و تحریمها برداشته شود ولی مکمل رفع تحریمها مدیریت بهینه داخلی است. 

نماینده مردم سمنان، مهدیشهر و سرخه در مجلس شورای تملک واحدهای تولیدی از سوی بانکها و تامین اجتماعی را دیگر مساله صنایع دانست و گفت: در موردی تامین اجتماعی دستگاه های واحدی را به یک فرد افعانستانی سپرده که آن دستگاه ها را جداسازی کرده و فروخته و این فاجعه است. 

وی بیان کرد: ریشه مشکلات فرهنگ است، حل مشکل طلبکار بودن راه حل دارد و باید سرمایه گذار جدید برای واحدهای مشکل‌دار تامین کرد نه اینکه واحد را متلاشی کرد.

وی اضافه کرد: به عنوان نمونه در سمنان واحدهایی داربم که روندشان را دانش بنیان کرده اند و فقط به صورت سنتی کار نکرده و با جوانان تحصیل کرده چرخ صنعت را می گردانند که هدف اصلی نیز همین است.

در این نشست عبدالله اکبری تالارپشتی رییس کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی و جمعی از مسوولان و فعالان اقتصادی استان سمنان حضور داشتند و مباحثی در مورد تامین مواد اولیه، بدهی بانکی، بورس، مالیات بر ارزش افزوده، و بازار فروش مطرح شد.

سرمایه‌گذاری در بخش صنعت استان سال ۹۹ بیش از ۱۹ هزار میلیارد ریال بود که برای سه هزار و ۶۱۸ نفر اشتغالزایی به همراه داشت.

طبق آمارها، ۷۶ هزار میلیارد ریال در قالب ایجاد یکهزار و ۸۰۰ پروانه بهره برداری در استان سمنان سرمایه‌گذاری انجام شده که این حجم سرمایه‌گذاری برای حدود ۶۸ هزار نفر اشتغال به همراه داشت و این استان را به قطب صنعت و معدن کشور تبدیل کرده است.

۹۰ درصد از صنایع استان سمنان مربوط به صنایع کوچک، ۶ درصد مربوط به صنایع متوسط و بقیه مربوط به صنایع بزرگ است.

سال ۹۹ با تلاش بخش‌های مختلف در استان سمنان ۳۰ واحد تولیدی با رفع مشکلات به چرخه تولید بازگشتند. 

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha