مرضیه رضایی روز یکشنبه در گفت و گو با ایرنا ابراز داشت: ۱۲۵ پزشک متخصص دارای مطب در سراسر استان سمنان با بیمه سلامت طرف قرارداد هستند که نسخه بیماران تحت پوشش این بیمه را به صورت الکترونیکی مینویسند.
وی ادامه داد: برخی پزشکان طرف قرارداد با بیمه سلامت استان سمنان نسخه بیمار و اقلام دارویی را به صورت الکترونیکی ثبت میکنند و بیمار با در دست داشتن کد پیگیری، اقلام دارویی و خدمات تشخیصی را دریافت میکنند.
وی اضافه کرد: برخی پزشکان به دلیل کهولت سن و نداشتن آشنایی کامل با نحوه نسخه نویسی الکترونیکی و نداشتن تجهیزات، تنها ویزیت بیمار را به صورت الکترونیکی مینویسند و اقلام دارویی و خدمات تشخیصی را در دفترچه و یا سرنسخه یادداشت میکنند و این افراد تا پایان تیر فرصت دارند خود را به روز کرده و تمام اقلام نسخه را الکترونیکی بنویسند.
معاون بیمه و خدمات سلامت اداره کل بیمه سلامت استان سمنان اظهار داشت: ۲۹۷ مرکز درمانی و تشخیصی مانند داروخانهها، آزمایشگاهها، مراکز رادیولوژی و پرتو پزشکی با بیمه سلامت استان طرف قرارداد هستند.
رضایی بیان کرد: داروخانهها نیز از شهریور ماه امسال فقط نسخههای الکترونیکی را پذیرش میکنند و دیگر نسخههای کاغذی پذیرش نمی شود.
معاون بیمه و خدمات سلامت اداره کل بیمه سلامت استان سمنان تصریح کرد: مراکز دولتی درمانی نیز از آبان ماه باید تمامی اقدامات پزشکی را به صورت الکترونیکی انجام دهند.
وی یادآور شد: ۱۱ بیمارستان و ۳۰ درمانگاه استان سمنان طرف قرارداد با بیمه سلامت هستند که از این تعداد در ۹۱ درصد بیمارستانها و ۸۴ درصد درمانگاهها نسخهنویسی الکترونیکی اجرا میشود.
رضایی تصریح کرد: از اول اردیبهشت دفترچه درمانی همگانی دیگر صادر نمیشود و ارائه خدمات درمانی به بیمهشدگان بیمه سلامت تنها با ارئه کد ملی به مراکز درمانی و استحقاق سنجی بیمار در مرکز انجام میشود.
معاون بیمه و خدمات سلامت اداره کل بیمه سلامت استان سمنان خاطرنشان کرد: دفترچه درمانی روستایی از اول خرداد و دفترچه درمانی سایر اقشار مانند ایرانیان و کارمندی نیز از تیرماه دیگر چاپ نمیشود.
به گزارش ایرنا، ۳۰ درصد جمعیت استان سمنان زیر چتر بیمه سلامت هستند.
نظر شما