پروژه آزادراه همدان به کرمانشاه امسال اجرایی می‌شود
عکس آرشیوی است

کرمانشاه- ایرنا- استاندار کرمانشاه با تاکید بر ضرورت اجرای پروژه آزادراه همدان به کرمانشاه گفت: این پروژه تا چند ماه آینده عملیاتی خواهد شد.

به گزارش خبرنگار ایرنا، هوشنگ بازوند روز پنجنشبه در نشست شورای برنامه‌ریزی و توسعه استان در سرسرای شهدای دولت استانداری، اظهارداشت: کلنگ اجرای این پروژه را تا پایان فعالیت دولت تدبیر و امید به زمین خواهیم زد.

وی تصریح کرد: مسیر این آزاد راه همدان- اسدآباد- کنگاور- صحنه- بیستون خواهد بود و وزارت راه و شهرسازی هم پذیرفته و سرمایه گذارانی هم هستند که پای کار بیایند.

استاندار کرمانشاه اعتبار لازم برای اجرای این طرح را هفت هزار میلیارد تومان اعلام و تصریح کرد: سرمایه گذار بخش خصوصی اگر وارد این پروژه شود می تواند تا ۲۵ سال از این پروژه منفعت ببرد.

بازوند افزود: برای شروع عملیات اجرایی این پروژه به همراه استاندار همدان نامه ای به معاون اول رییس جمهور زده ایم و مسیر را مشخص کرده ایم تا اجرای آن نهایی شود.

وی تصریح کرد: در حال حاضر وزیر راه دستور اجرای این پروژه را داده و فراخوان جذب سرمایه گذاران هم داده شده است.

ایجاد ۴۰هزار شغل با اجرای پروژه های نفت و گاز

نماینده عالی دولت در استان کرمانشاه در ادامه با اشاره به سرمایه گذاری های بزرگ وزارت نفت در طرح های مهم توسعه ای استان در حوزه نفت و گاز گفت: در خرداد ماه عملیات اجرایی هشت طرح بزرگ با سرمایه گذاری ۵۵ هزار میلیارد تومان و اشتغالزایی بیش از ۴۰ هزار نفر در استان آغاز می شود.

بازوند افزود:  البته پتروشیمی اسلام آباد غرب شروع شده و روند پیشرفت مناسبی هم دارد که مجموع این طرح ها از اقدامات بزرگ اقتصادی کشور است و نقطه عطفی در توسعه و شکوفایی اقتصاد استان محسوب می شود.

وی در ادامه طرح های وزارت نفت در استان را تشریح کرد و ضمن تشکر از «شهریار حیدری»؛ نماینده قصرشیرین، گیلانغرب و سرپل ذهاب، «مجتبی بخشی پور»؛ نماینده اسلام آباد غرب و دالاهو و «علی رضایی» نماینده هرسین، کنگاور و صحنه و «آرش لهونی» نماینده اورامانات به لحاظ پیگیری دلسورانه این طرحها، یادآور شد: پتروشیمی اسلام آباد غرب، پالایشگاه گاز سیروان گیلانغرب، پتروشیمی کلهر شیمی، صنایع پایین دستی پتروشیمی در سنقر کلیایی، کنگاور، پاوه و اسلام آباد غرب از جمله طرح های مهمی هستند که یا شروع شده اند و یا در نیمه اول خرداد ماه عملیات اجرایی آنها آغاز می شود.

استاندار کرمانشاه از حمایت های دلسوزانه و پیگیری های خالصانه مهندس زنگنه وزیر نفت به لحاظ تحقق این طرح ها و مساعدت در بحران های زلزله، سیل، کرونا و کمک به کاهش آسیب های اجتماعی تقدیر و تشکر کرد و گفت: در تسهیل امور مرتبط با مکان یابی و تسریع در فرآیندهای کاری نمایندگان شهرستان های مطروحه همکاری و تعامل مناسبی داشتند که جای تشکر دارد و سایر شهرستانها هم شرایط شروع کار را دارند.

۱۴۰۰ سال تحول اقتصادی کرمانشاه

مقام ارشد استان ادامه داد: برای پالایشگاه گاز گیلانغرب جانمایی شده و همه مجوزها نیز اخذ شده و برای پتروشیمی کلهر شیمی با یک میلیارد دلار سرمایه گذاری نیز در انتظار اعلام نظر گروه تخصصی کارشناسان برای شروع کار هستیم که در واقع مجموع این طرح ها نشان می دهد سال ۱۴۰۰ سال طلایی اقتصاد استان می شود.

بازوند در ادامه گفت: شغل با سخنرانی پشت تریبون ایجاد نمی شود بلکه محصول تلاش و کار دلسوزانه و شبانه روزی است به گونه ای که برای هر شغل الان باید بین ۲۰۰ تا ۳۰۰ میلیون تومان سرمایه گذاری جذب کرد.

وی ضمن تأکید بر تلاش شبانه روزی و دوچندان در سال ۱۴۰۰ برای تحقق شعار سال اظهار داشت: از مدیران دستگاه های اجرایی انتظار دارم بر اساس سند تحقق شعار سال که با همکاری اتاق بازرگانی و مراکز علمی تهیه شده در مسیر مانع زدایی و پشتیبانی از تولید گام بردارند.

وی افزود: در اولین جلسه شورای گفت و گو دولت و بخش خصوصی در پنجم فروردین ماه سال ۱۴۰۰ با توجه به ظرفیت اتاق بازرگانی، مقرر شد سندی برای تحقق شعار سال با رویکرد رفع موانع و انجام پشتیبانی از تولید تدوین شود و امروز این سند به عنوان راهبرد در اختیار دستگاه های ذی ربط قرار می گیرد که تکالیف و وظایف هر بخش به نحو مطلوب انجام شود.

کاهش ۷.۳درصدی بیکاری کرمانشاه در هشت سال اخیر

نماینده عالی دولت در استان کرمانشاه به کاهش متوالی نرخ بیکاری در چهار سال گذشته نیز اشاره کرد و خاطرنشان ساخت: بر اساس گزارش مرکز آمار ایران نرخ بیکاری سالانه استان کرمانشاه در سال گذشته ۱۴.۹ درصد اعلام شد که این عدد کمترین نرخ بیکاری استان در هشت سال گذشته بوده و روند کاهشی چشمگیری را از سال ۹۵ نشان می دهد.

بازوند افزود: نرخ بیکاری استان کرمانشاه پس از ثبت رکورد ۲۲.۲ درصد در سال ۱۳۹۵ در چهار سال گذشته با همدلی، همراهی، تلاش و کوشش مستمر و بر اساس سند اشتغال روند کاهشی و نزولی را داشته است به گونه ای که در سال ۱۳۹۶ به ۲۱.۷ ، سال ۹۷ به ۱۸.۷، سال ۹۸ به ۱۵.۷ و نهایتاً در سال ۹۹ به ۱۴.۹ درصد رسید یعنی ۷.۳ درصد کاهش را را داشته ایم.

استاندار کرمانشاه با یادآوری این مهم که نرخ بیکاری سالانه استان بر اساس گزارش مرکز آمار است؛ تأکید کرد: واقعاً جای تعجب دارد که چرا برخی از مخالفان نرخ بیکاری ۲۲ درصد را تأیید می کنند ولی کاهش ۷.۳ درصدی را که از همان مرکز اعلام شده و بیش از ۵۰ هزار شغل پایدار در استان ایجاد شده را نمی پذیرند.

استان کرمانشاه ۲ میلیون نفر جمعیت ساکن در ۱۴ شهرستان، ۸۶ دهستان و ۲ هزار و ۵۹۵ آبادی دارد و ۲.۴ درصد جمعیت کشور در این استان ساکن هستند که از این تعداد ۷۵ درصد در نقاط شهری و ۲۵ درصد در نقاط روستایی زندگی می‌کنند.

این استان در مجموع هشت هزار و 100 کیلومتر راه اصلی، فرعی و روستایی دارد.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha