مرتضی اثمری روز شنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا افزود: بیشینه دمای هوای مشهد تا روزهای پایانی هفته جاری بین ۳۳ و ۳۴ درجه سلسیوس در نوسان است.
وی اضافه کرد: طی این مدت کمینه دمای هوای مشهد نیز بین ۱۸ و ۱۹ درجه سلسیوس در تغییر خواهد بود.
کارشناس مرکز پیش بینی هواشناسی خراسان رضوی گفت: عصر این روزها وزش باد در مناطق مختلف خراسان رضوی شدت می گیرد که در مناطق باد خیز، شدید و همراه با گرد و خاک پیش بینی شده است.
اثمری افزود: آسمان استان خراسان رضوی طی هفته جاری صاف و به نسبت پایدار پیش بینی شده است و فقط در روز دوشنبه آسمان استان کمی ابری خواهد بود.
وی ادامه داد: قوچان با کمینه دمای هوای ۹ درجه سلسیوس و سرخس با بیشینه دمای هوای ۳۸ درجه سلسیوس به ترتیب سردترین و گرمترین شهرستانهای خراسان رضوی طی ۲۴ ساعت گذشته بوده اند.
![میانگین دمای هوا در خراسان رضوی تا پایان هفته ثابت است میانگین دمای هوا در خراسان رضوی تا پایان هفته ثابت است](https://www.irna.ir/sd/02ff3749d2745b9a48831a25ed260982a34e6f86a692d3d7df36f412481a4f88be8344e5923b25c29623d2895cdcb0ce.jpg)
مشهد- ایرنا- کارشناس مرکز پیش بینی هواشناسی خراسان رضوی گفت: میانگین دمای هوا در مناطق مختلف استان تا پایان هفته جاری نوسان یک درجه ای دارد و می توان گفت ثابت است.
نظر شما