سفیر فلسطین در اسپانیا:اروپا گامی در حمایت از فلسطینیان برنداشته است

تهران- ایرنا- سفیر فلسطین در اسپانیا، در رابطه با واکنش کشورهای اروپایی ازجمله اسپانیا به جنایت‌های اخیر رژیم صهیونیستی در غزه خاطرنشان کرد: جامعه جهانی و کشورهای اروپایی، گامی جدی در مسیر حمایت از فلسطین برنداشته‌اند.

به گزارش شنبه ایرنا، «موسی عمر اوده» سفیر فلسطین در اسپانیا، در گفت وگو با نشریه اسپانیایی ال دیاریو، ضمن قدردانی از حمایت و کمک تمام کشورها و دولت‌های دوست به فلسطین برای مهار حملات رژیم اشغالگر قدس، خاطرنشان کرد: اروپایی‌ها نیز اگرچه دوست ما هستند، اما متاسفانه اروپا، کمک چندانی به فلسطین نکرده است.  

موسی عمر ادامه داد: حمایت تنها به معنی ارسال کمک های مالی به اونروا/UNRWA (آژانس امدادرسانی برای آوارگان فلسطینی در خاورمیانه) نیست بلکه کمک در راستای پایان دادن به اشغالگری های اسرائیل است. کشورهای اروپایی می توانند با به رسمیت شناختن دولت فلسطین، به رژیم صهیونیستی فشار آورند تا نظام آپارتاید علیه مردم مظلوم فلسطین را متوقف کند.

سفیر فلسطین افزود: اگرچه مجمع عمومی سازمان ملل در تاریخ ۲۹ نوامبر ۲۰۱۲ (۹ آذر ۱۳۹۱) قطعنامه‌ای به نفع دولت فلسطین تصویب کرد و ۱۳۸ کشور اروپایی ازجمله فرانسه و همچنین اسپانیا به ریاست جمهوری وقت «ماریانو راخوی» به این قطعنامه رأی مثبت دادند، اما پذیرفتنی نیست که در مواقع دیگر منتظر تصمیم اتحادیه اروپا بمانند زیرا این مسئله به حاکمیت هر کشور مربوط است. من همیشه به عنوان نمونه کشور سوئد را مثال می‌زنم که در همه حال دولت فلسطین را به رسمیت شناخته است. چه اتفاقی برای آنها پیش آمده؟ جز این است که آنها از حق قانونی خود استفاده کرده‌اند؟

وی در پاسخ به سوال خبرنگار درباره اینکه چرا سایر کشورها این کار را نکرده اند؟ گفت: نمی دانم. می توان از خود آنها پرسید. اما امروز، واکنش جدی دولت های اروپایی به سیاست اشغالگری اسرائیل، می تواند به رسمیت شناختن دولت فلسطین باشد. پیام این اقدام آنها برای مردم فلسطین این است که آنها تنها نیستند و برای اسرائیلی ها به این معنا خواهند بود که سیاست غصب و زورگویی آنها، دیگر پذیرفتنی نیست و اینکه آنها در حال پایمال کردن حقوق بین الملل، قطعنامه های سازمان ملل، حقوق بشر و ارزش های انسانی موردنظر اروپایی ها هستند. تصور رنج مردم فلسطین تحت محاصره اشغال و چنین شرایط غیرانسانی بسیار دشوار است. ایجاد این شرایط از سوی رژیم صهیونیستی دور از انسانیت است.    

پس از ۱۲ روز از آغاز حملات جنایت کارانه رژیم غاصب اسرائیل و دفاع جانانه مردم مظلوم فلسطین، با وجود آنکه به شهادت ۲۴۴ فلسطینی ازجمله ۶۵ کودک منجر شد، اما رژیم صهیونیستی را وادار به قبول شکست و درخواست آتش بس کرد تا اینکه روز پنج شنبه (۳۰ اردیبهشت) درگیری‌ها با اعلام آتش‌بس بین دو طرف پایان یافت.

سفیر فلسطین در این باره تصریح کرد: ما در این ۱۲ روز، شاهد بدترین صحنه‌های قتل عام و نسل کشی، تروریسم دولتی و اشغال نظامی از سوی رژیم صهیونیستی بوده‌ایم.

سفیر فلسطین در رابطه با آتش بس اخیر بین رژیم صهیونیستی و فلسطین گفت: اگرچه ما از توقف حملات اسرائیل علیه مردم خود در غزه استقبال می کنیم، اما این آتش بس باید همراه با پایان دادن به محاصره و اشغال این منطقه باشد. غزه از سالهای دور شاهد اشغالگری و جنایت های جنگی رژیم صهیونیستی بوده است. باید خاطرنشان کرد که حمله اخیر جزئی از سیاست نظام مند رژیم اشغالگر بوده و جدای از آن نیست. فلسطین در برابر دادگاه کیفری بین الملل خواستار تحقیق درباره جنایت های جنگی و ضدبشری اسرائیل خواهد شد.  

موسی عمر اوده در ادامه با اشاره به سیاست فشار رژیم صهیونیستی به ساکنان بیت المقدس شرقی، گفت: اسرائیل قصد دارد زندگی مردم فلسطین را به جهنم تبدیل کند تا آنها را وادار به ترک خانه و سرزمینشان کند و با بیرون راندن فلسطینی ها، اکثریت یهودیها را در این مناطق ساکن کند. اما مسئله این است که مردم فلسطین این را به خوبی دریافته اند و به هیچ وجه آن را نمی پذیرند. قدس شهر و پایتخت ماست و ما تا پای جان و آخرین قطره خون خود از آن دفاع خواهیم کرد.

مشکل نتانیاهو این است که با قدم گذاشتن به بیت المقدس در واقع با آتش بازی کرد؛ مثل کاری که ترامپ دیوانه کرد؛ آنها با این کارها همه مردم را علیه خود متحد می کنند زیرا قدس در قلب همه فلسطینی ها، مسلمانها و مسیحی ها جای دارد. اقدامات رژیم صهیونیستی در مسجدالاقصی سرآغاز وحدت ملت فلسطین علیه سیاست اسرائیل است.

جنایت های اسرائیل علیه ملت مظلوم فلسطین، جبهه مقاومت را بیش از هر زمانی در برابر اشغالگری رژیم صهیونیست متحد کرده است.

سفیر فلسطین در اسپانیا:اروپا گامی در حمایت از فلسطینیان برنداشته است

سفیر فلسطین در اسپانیا در ارتباط با پیشنهاد مذاکره با رژیم صهیونیستی نیز افزود:  در رابطه با موضوع مذاکرات با اسرائیل، ما نمی خواهیم وقت را تلف کنیم. ما بارها این راه را آزموده‌ایم و چیزی به دست نیاورده‌ایم. آنها (اسرائیلی ها) با این اقدام فقط می‌خواهند زمان بیشتری برای تغییر اوضاع به نفع خود و یهودی‌سازی سرزمین فلسطین بخرند.

زمانی که ترامپ در اقدامی عجیب بیت المقدس را به عنوان پایتخت اسرائیل به رسمیت شناخت و قدس را به رژیم صهیونیستی بذل و بخشش کرد، رئیس جمهور ما در شورای امنیت در نیویورک، پیشنهاد کنفرانس صلح بین المللی را ارائه داد. ما نمی خواهیم آمریکایی‌ها تنها مسئول مذاکرات بین فلسطین و اسرائیل باشد، زیرا آنها بی‌طرف نیستند؛ بلکه نیاز به گفت‌وگوی صلح بین المللی براساس حقوق بین الملل و قطعنامه های سازمان ملل داریم و جامعه جهانی باید در گفت‌وگوها حضور یابد.

دلیل این درگیری‌ها مسئله اشغال فلسطین است و با پایان اشغالگری این مسئله حل می شود. هیچ صلح و ثباتی با وجود ادامه اشغالگری ها وجود نخواهد داشت.

موسی عمر در ارتباط با وضعیت اشغال فلسطین می افزاید: اسرائیل می‌تواند هر اسمی روی آن بگذارد، اما این مسئله درواقع همان اشغال است. ممکن است با تبلیغات و انحراف افکار عمومی این طور وانمود کنند که اسرائیل از خود دفاع می کند، اما رژیم صهیونیست درواقع از اشغالگری خود دفاع می‌کند.  من از کشورهای اروپایی می پرسم: پس درمورد فلسطین چگونه است؟ آیا آنها نباید از خود در برابر اشغال سرزمینشان دفاع کنند؟ حقوق آنها کدام است؟

سفیر فلسطین در اسپانیا در پایان به موضوع حماس اشاره کرد و گفت: حماس جزئی از مردم فلسطین است. آنها پاره تن ملت فلسطین هستند... جنبش مقاومت حماس نه تنها مسئول این درگیریها نیست، بلکه به حملات اسرائیلی پاسخ داده است.

قطعنامه های سازمان ملل به مردم فلسطین حق مقاومت در برابر اشغالگری اسرائیل را با تمام قوا ازجمله از طریق مبارزه نظامی را داده است. اگرچه ما به دنبال جنگ مسلحانه نیستیم، اما زمانی که رژیم اشغالگر صهیونیستی از سلاح‌های پیشرفته خود علیه مردم مظلوم فلسطین استفاده می‌کند، فلسطینی‌ها نیز باید عکس‌العمل نشان دهند. ما فلسطینی‌ها آغازگر جنگ نبودیم، آنها جنگ را شروع کردند. نتانیاهو این جنگ را بخاطر منافع سیاسی خود و نه حتی بخاطر مردم اسرائیل به راه انداخت؛  جنگی که ملت مظلوم فلسطین هزینه آن را پرداخته است!

نظامیان اشغالگر صهیونیست از دوشنبه ۲۰ اردیبهشت حملات و تجاوزهای وحشیانه خود علیه باریکه غزه و فلسطینی‌ها را شروع کردند که در نتیجه جنگ ۱۲ روزه ۲۴۸ فلسطینی شهید شدند که از این تعداد، ۶۶ نفر کودک، ۳۹ نفر زن و ۱۷ نفر سالخورده بودند.

کابینه رژیم صهیونیستی پس از ۱۲ روز ناتوانی در متوقف کردن حملات موشکی گروه های مقاومت در غزه، پنجشنبه شب در یک نشست ۳ ساعته به طور  اجماع با آتش بس موافقت کرد.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha