دکتر مسعود مردانی روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار گروه دانشگاه و آموزش ایرنا با اشاره به اینکه تنها واکسنی که تاکنون در این زمینه بررسی شده، واکسن آسترازنیکا است، افزود: البته بر اساس آخرین مطالعه ای که در آمریکا روی واکسن فایزر و مدرنا انجام گرفته، اعلام شده است که این دو واکسن علاوه بر اینکه مشکلی برای زنان باردار ایجاد نمی کنند، فرزندان این زنان نیز تا ۶ ماه پس از تولد نسبت به ابتلا به کرونا مصون خواهند بود.
وی با تاکید بر اینکه سازمان جهانی بهداشت تاکنون اعلام نظری برای جهانی شدن واکسنهای فایزر و مدرنا در این زمینه نداشته است، گفت: به عنوان مثال تاکنون هیچگونه مطالعه ای در خصوص واکسن «اسپوتنیک وی» روسیه و آثار آن روی زنان باردار انجام نگرفته است.
متخصص بیماری های عفونی و گرمسیری اظهار داشت: واکسنهای ایرانی نیز که در آستانه چرخه تولید هستند، تاکنون برای زنان باردار مورد بررسی و مطالعه قرار نگرفته اند.
به گزارش ایرنا، طبق آخرین آمار وزارت بهداشت در مورد بیماری کرونا، تا روز گذشته (اول خردادماه) هشت هزار و پنج بیمار جدید مبتلا به کووید۱۹ در کشور شناسایی شدند که هزار و ۱۷۵ نفر از آنها بستری شده و مجموع بیماران کووید۱۹ در کشور به ۲ میلیون و ۸۲۳ هزار و ۸۸۷ نفر رسیده است.
۲ میلیون ۳۱۹ هزار و ۷۴۶ نفر از بیماران، بهبود یافته یا از بیمارستان ها ترخیص شده اند. چهار هزار و ۹۴۵ نفر از بیماران مبتلا به کووید۱۹ نیز در بخش های مراقبت های ویژه بیمارستان ها تحت مراقبت قرار دارند و ۱۸ میلیون و ۸۱۰ هزار و ۳۳۵ آزمایش تشخیص کووید۱۹ در کشور انجام شده است.
هشت شهر کشور در وضعیت قرمز، ۲۳۳ شهر در وضعیت نارنجی، ۲۰۷ شهر در وضعیت زرد قرار دارند و هیج شهری در وضعیت آبی قرار ندارد.
تاکنون دو میلیون و ۴۷۸ هزار و ۹۳۶ نفر دوز اول واکسن کرونا و ۴۵۱ هزار و ۷۲۱ نفر نیز دوز دوم را تزریق کرده و واکسینه شده اند. مجموع واکسن های تزریق شده در کشور به ۲ میلیون و ۹۳۰ هزار و ۶۵۷ دوز رسیده است.
نظر شما