اعتبارات طرح‌های چهارمحال و بختیاری براساس سند آمایش توزیع می‌شود

شهرکرد- ایرنا- استاندار چهارمحال و بختیاری با اشاره به لزوم توجه به سند آمایش سرزمینی گفت: ‌از این پس اعتبارات طرح‌ها و پروژه‌های استان براساس سند آمایش سرزمینی و مطابق با مزیت نسبی شهرستان‌ها توزیع و تخصیص داده می‌شود.

اقبال عباسی شامگاه شنبه در شورای برنامه‌ریزی و توسعه چهارمحال و بختیاری با حضور معاون امور برنامه‌ریزی، نظارت و آمایش سرزمینی سازمان برنامه و بودجه تاکید کرد: سند آمایش سرزمینی این استان در شورای برنامه‌ریزی استان تصویب و شورای‌عالی آمایش سرزمینی کشور تصویب شده است.

وی افزود:‌ از این پس نیاز نیست اعتبارات شهرستان‌ها به‌ صورت همزمان در تمامی فصل‌های اعتباری اختصاص داده شود بلکه باید توزیع منابع مالی براساس مزیت‌های مشخص شده در سند آمایش سرزمینی باشد.

عباسی تصریح کرد: در اجرای برخی طرح‌های زیربنایی منطقه‌ای و ملی مانند راه‌آهن و جاده‌ها، باید استان‌های همجوار این طرح‌ها را در اولویت قرار دهند و بودجه آن را به‌صورت مشترک اختصاص دهند تا این‌گونه پروژه‌ها سریع‌تر تکمیل و بهره‌برداری شود.

وی یادآور شد: اجرای طرح‌های عمرانی بدون توجه به معیارهای فنی و شاخص‌های سند آمایش سرزمینی نتایج مطلوبی ندارد و باعث هدررفت منابع و توسعه نامتوزان خواهد شد.

رییس شورای برنامه‌ریزی و توسعه چهارمحال و بختیاری اظهار داشت: به‌همین منظور اجرای دقیق سند آمایش سرزمینی به‌عنوان محوری‌ترین سند در برنامه‌ریزی‌های آینده، روند رشد و توسعه استان را شتاب می‌دهد.

وی اجرای طرح‌های عمرانی را نیازمند رعایت میزان آب برنامه‌ریزی شده از سوی وزارت نیرو دانست و گفت:‌ هیچ استانی نمی‌تواند بیش از آب تخصیصی مشخص شده از سوی وزارت نیرو برداشت کند.

عباسی تاکید کرد:‌البته امکان و احتمال تغییر سهمیه آب تخصیصی از سوی وزارت نیرو در هر استان وجود دارد.

رییس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی چهارمحال و بختیاری نیز با اشاره به تصویب سند آمایش سرزمین استان در اسفندماه سال گذشته در شورای‌عالی آمایش سرزمینی کشور گفت:‌ این سند در سطح ملی براساس افق سال ۱۴۲۵ هجری شمسی و در استان‌های کوچک‌تر در افق سال ۱۴۱۰ هجری شمسی مشخص شده است.

علی شهریارپور تاکید کرد: فرآیند مطالعات تدوین سند آمایش چهارمحال و بختیاری در سه مرحله انجام شده که مرحله نخست آن در سال‌های ۱۳۸۰ تا ۱۳۸۴، مرحله دوم در سال‌های ۱۳۹۰ تا ۱۳۹۲ و مرحله سوم در سال‌های ۱۳۹۶ تا ۱۳۹۹ انجام و در نهایت تدوین و تصویب شد.

وی افزود: برای تهیه این سند در هشت فصل، ۱۴ جلد گزارش و هشت هزار صفحه با هدف ارتقای کارایی و بازدهی اقتصادی، گسترش عدالت‌اجتماعی، بهبود و حفاظت از محیط‌زیست و رشد سطح امنیت چهارمحال و بختیاری ۶ هزار ساعت تلاش شده است.

به گزارش ایرنا،‌ اعضای شورای برنامه‌ریزی و توسعه چهارمحال و بختیاری کلیات اجرایی ۱۱ طرح سرمایه‌گذاری مختص کارگروه امور زیربنایی، توسعه روستایی، عشایری، شهری و آمایش سرزمین و محیط‌زیست استان را تصویب کردند.

چهارمحال و بختیاری ۱۰ شهرستان با افزون‌بر ۹۷۹ هزار نفر جمعیت دارد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha