سردار سرتیپ دوم سید یوسف مولایی روز دوشنبه در آیین گرامیداشت سالروز آزادسازی خرمشهر که در سالن شهدای کانون شهید سبحانی سپاه کرج برگزار شد، افزود: بهره گیری از عقبه و قدرت معنوی و فرهنگی موجب گذر از مشکلات می شود.
وی با اشاره به اینکه آمریکای بحران زده امروز، عقبه ای ندارد، اظهار داشت: کشوری که در اثر گذر زمان داشته هایش مستهلک شود، محکوم به شکست است در حالی که باید از خرمشهر به عنوان یک نماد برای زنده نگاه داشتن فرهنگ و مکتب اسلام بهره برد.
فرمانده سپاه استان البرز گفت: اگر امروز دولتمردان در معاهده برجام از عداوت غرب در ۴۲ سال گذشته عبرت می گرفتند گیر نمی کردیم و هر کسی قطره ای از این دریا را به دست آورده ، موفق شده است.
وی با بیان اینکه خرمشهر پیاده سازی آیات قرآن است، تصریح کرد: درس ها و عبرت های خرمشهر را باید در دستور کار قرار داد و به بازخوانی های رهبر معظم انقلاب توجه داشت همانطور که تفکر انقلابی برگرفته از تعالیم اسلامی مسیر را در عملیات خرمشهر به رزمندگان ایران نشان داد.
مولایی با بیان اینکه عملیات بیت المقدس دارای ویژگی هایییبوده که یکی از آن ها تجلی یکی از آیات الهی بود، گفت: در ۹ ماه اول جنگ چهار عملیات تحت فرماندهی نفاق گونه بنی صدر صورت گرفت که در همه آن ها شکست خوردیم زیرا این فرمانده جنگ را یک امر تخصصی می دانست.
وی افزود: بنی صدر می گفت که لزومی ندارد که جوانان و بسیجیان وارد جنگ شوند و باید جنگ توسط ارتش کنترل شود به طوریکه دستور داده بود که حتی یک فشنگ به سپاه ندهند.
این جانباز هشت سال دفاع مقدس ادامه داد: در ذیل تفرقه و تشتت و عدم اعتماد متقابل به هم، چهار عملیات اول جنگ در طی ۹ ماه به شکست منجر شد ولی از پنجم آبان ماه سال ۶۰ که بنی صدر فرار کرد تا سوم خرداد ۶۱ یعنی طی ۹ ماه چهار عملیات بعدی با پیروزی همراه بود.
فرمانده سپاه البرز تصریح کرد: در طی این چهار ماه ۹۰ درصد از خاک کشور که به دست دشمن افتاده بود آزاد شد که این امر در سایه وحدت و همدلی بین نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران اتفاق افتاد.
وی گفت: هر زمانی که دشمن قوی شدباید به تفرقه به وجود آمده توجه کنیم.
مولایی اضافه کرد: اما فتح خرمشهر اوج وحدت و برادری رزمندگان اسلام شد و فتح و نصرت برای ملت سرافراز ایران به ارمغان آورد.
وی افزود: صدام با تمام قدرتش آمده بود خرمشهر را نگه دارد و نیامده بود که آن را پس دهد و ۱۹ هزار اسیر از یک شهر نشان از همین موضوع دارد.
این جانباز مدافع حرم ادامه داد: یکی دیگر از نکات بارز عملیات آزاد سازی خرمشهر نتیجه اعتماد به جوانان بود زیرا با اعتماد به جوانان، آنان طرح ریزی کردند و خداوند پیروزی را داد.
وی گفت: این عملیات در دنیا نمونه ندارد و یک معجزه است زیرا اسارت هزاران نفر از دشمنی که می توانست به راحتی فرار کند نشان از کور شدن دشمن در این عملیات داشت.
آزادسازی خرمشهر یکی از مهمترین اهداف عملیات بیت المقدس در دوره جنگ ایران و عراق بود که پس از ۵۷۸ روز اشغال در روز سوم خرداد سال ۱۳۶۱ صورت گرفت.
در جریان آزادسازی خرمشهر حدود ۱۶ هزار نیروی عراقی کشته و زخمی شده و همچنین ۱۹ هزار نفر نیروی عراقی به اسارت نیروهای ایرانی درآمدند.
در جریان عملیات ۲۶ روزه بیتالمقدس که به آزادی خرمشهر انجامید ۳۰ هزار نفر از رزمندگان ایرانی شهید و زخمی شدند.
نظر شما