خبر فوری: رفع فیلترینگ

۳ خرداد ۱۴۰۰، ۱۷:۱۲
کد خبرنگار: 948
کد خبر: 84341421
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

پروندهٔ خبری

مشارکت حداکثری در انتخابات پیش شرط توسعه سیاسی است

بجنورد- ایرنا- دبیر حزب جبهه پایداری در خراسان شمالی گفت: انتخابات عالی‌ترین مظهر حضور مردم در عرصه سیاسی است و توسعه جوامع با مشارکت مردم و احساس مسئولیت شهروندان به‌دست می‌آید.

یحیی هاشمی نژاد روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با بیان اینکه شرکت در انتخابات تنها بحث اعداد و ارقام نیست، اظهار داشت: حضور مردم در این عرصه توانایی کشور را افزایش و موجب افزایش قدرت ملی و امنیت کشور می‌شود.

این فعال سیاسی خراسان شمالی عنوان کرد: امروزه مردم ما به حدی از بلوغ دست یافته اند که می دانند انتخابات در لایه های مختلف اقتصادی، اجتماعی و سیاسی تاثیرگذار است و تصمیمات رئیس جمهوری و به تبع آن هیات دولت می تواند ضامن استقلال، آزادی و حاکمیت جمهوری اسلامی باشد.

وی تصریح کرد: مردم سالاری، حق انتخاب و حفظ ارزش های اسلامی از دستاوردهای مهم مردم در انقلاب است که این ارزش ها با مشارکت انتخاباتی پایدار می شود و با مشارکت انتخاباتی این ارزشها که موجب توسعه سیاسی در کشور می شود،تقویت کنیم.

وی افزود: معتقدم علی رغم تبلیغات منفی رسانه های معاند در انتخابات ۱۴۰۰ شاهد مشارکت بالایی خواهیم بود زیراکه مردم فهیم ما مصمم هستند که با هم افزایی بهتر می توانند مشکلات را برطرف کنند.

دبیر حزب جبهه پایداری در خراسان شمالی نقش رسانه ها را در جلب مشارکت مردمی بسیار موثر دانست و گفت: رسانه ها در این شرایط حساس وظیفه دارند تا اهمیت نقش رییس جمهوری اصلح و شوراهای شهر و روستا را به طور مداوم برای مردم یادآوری کنند و حساسیت مردم را نسبت به انتخابی درست افزایش دهند.

وی رسانه های معاند را ابزار شبیخون فرهنگی دشمنان در آستانه انتخابات عنوان کرد و افزود: هجمه به دستاوردهای دولت و نظام در این برهه از زمان توسط دشمنان بیشتر شده است و رسانه های داخلی باید عملکرد دولت را بیش از گذشته برای مردم تبیین کنند.

هاشمی نژاد عنوان کرد: رسانه های داخلی نباید اصل استقلال، بی طرفی و برجسته سازی انتخابات را در این مقطع فراموش کند.

پرهیز از تخریب و توهین

دبیر حزب جبهه پایداری در خراسان شمالی با اشاره به اینکه فضای انتخابات در مواقعی به سمت توهین و تخریب برخی از چهره های سیاسی سوق می یابد، گفت: این نوع از بداخلاقی برای اخذ نتیجه در انتخابات به هیچ وجه پذیرفتنی نیست و کسی که توهین می کند از تقوا و اصول اخلاقی اسلام خارج است.

وی عنوان کرد: دست زدن به هرکاری برای جلب رای مردم و تضعیف رقیب انتخاباتی در عرصه های سیاسی جهان رایج و مرسوم است، اما در جامعه اسلامی این شیوه مطرود است و نامزدهای انتخاباتی حق ندارند خارج از محدوده اخلاق اسلامی عمل کنند.

 دبیر حزب جبهه پایداری در خراسان شمالی گفت: داوطلب انتخابات که ادعای برقراری نظم و امنیت را در شهر و کشور دارد، خود نباید دست به شئونات ضد اخلاقی بزند.

وی بیان کرد: داوطلبانی که صلاحیت آنها تایید شد به جای توهین رقیب سعی کنند برنامه ای عملیاتی برای رفع مشکلات مردم، جامعه و عزت نظام اسلامی را ارائه دهند که چنین برنامه هایی نشانه ی علم و دانش نامزد انتخاباتی است.

ششمین دوره انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا و تیره های عشایری ۲۸ خردادماه سال ۱۴۰۰ همزمان با انتخابات سیزدهمین دوره ریاست‌جمهوری ایران در استان اصفهان برگزار می‌شود.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha