مهرزاد لطفی روز دوشنبه در نشست ستاد مدیریت دانشگاهی کووید ۱۹ با اعلام اینکه با تلاش تیم واکسیناسیون در دانشگاه طی روز گذشته، بیش از ۱۷ هزار و ۵۰۰ نفر از مردم استان واکسن کووید۱۹ دریافت کردند، اعلام کرد: تسریع روند انجام واکسیناسیون در سطح استان به صورت روزانه در ستاد مدیریت بیماری در دانشگاه، بررسی شده و موانع و چالش های مرتبط با این مهم نیز مورد ارزیابی قرار می گیرد.
لطفی با اشاره به اینکه تلاش مجموعه سلامت فارس در مقابله با بیماری کووید۱۹ و ارایه خدمات به مبتلایان و مراجعان نه تنها در کشور، بلکه بین دیگر کشورهای همسایه نیز شاخص بوده است، عنوان کرد: فرصت نمی شود که از تک تک این مدافعان سلامت به صورت حضوری قددارنی شود، اما از مسوولان دانشگاه می خواهم پیام تقدیر اعضای هیات رییسه دانشگاه را به این عزیزان انتقال دهند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز تاکید کرد: دغدغه و اولویت مهم مسوولان مجموعه سلامت در شرایط کنونی، مقاوم سازی و تسریع در انجام واکسیناسیون عمومی در برابر بیماری کووید۱۹ است.
او با تقدیر از تمامی مجموعه سلامت به ویژه اعضای ستاد بیماری کووید ۱۹ در دانشگاه، تلاش بی وقفه و شبانه روزی اساتید، پزشکان، پرستاران، کادر بهداشت و درمان درگیر با کرونا، کمیته علمی کروناویروس در دانشگاه، روابط عمومی، بیمارستان ها و مراکز بهداشت و درمان استان، بیمارستان های خصوصی، دولتی و پشتیبان، افزود: مسوولان ارشد استان، سازمان ها، نهادها و دستگاه های اجرایی استان در بحران کرونا خوش درخشیدند و در بدترین شرایط مجموعه سلامت را تنها نگذاشته و با همکاری و همدلی در راستای تحقق اهداف نظام سلامت، گام های موثری برداشتند.
مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز نیز آخرین وضعیت کروناویروس در استان فارس را از ابتدای شیوع تا امروز سوم خرداد، اعلام کرد.
سید روح اله حسینی گفت: از ابتدای شیوع این بیماری تاکنون، ۸۹۳ هزار و ۲۶۵ تست تشخیصی مولکولی در آزمایشگاه های استان تهیه شده که با بررسی نمونه های انجام شده، ۲۵۸ هزار و ۷۳۹ بیمار مثبت قطعی شناسایی شده است.
همچنین از ابتدای آغاز طرح شهیدحاج قاسم سلیمانی تاکنون، ۱۰۲ هزار و ۴۷۲ مورد تست سریع انجام شده که از این تعداد ۱۵ هزار و ۱۵۴ بیمار مثبت شناسایی شده است و در مجموع از ابتدا تاکنون، ۲۷۳ هزار و ۸۹۳ بیمار مبتلا به کووید ۱۹ در استان فارس شناسایی شده است.
او مجموع بیماران مثبت و مشکوک دارای علایم که هم اکنون در بیمارستان های استان بستری هستند را نیز هزار و ۳۴۳ نفر اعلام کرد و افزود: از این تعداد، ۲۴۳ بیمار به دلیل وخامت شرایط جسمی، در بخش های ICU، مراقبت های ویژه درمانی دریافت می کنند.
حسینی در ادامه با اعلام جان باختن ۱۵ هم استانی دیگر در اثر این بیماری طی روز گذشته تاکنون، مجموع جان باختگان ناشی از کووید ۱۹ از ابتدای شیوع بیماری تا کنون را چهار هزار و ۴۹۴ نفر اعلام کرد.
مدیر روابط عمومی دانشگاه همچنین از بهبودی ۲۵۰ هزار و ۱۳۵ نفر از ابتدا تاکنون خبر داد که از بیمارستان ها ترخیص شده و یا از ایزوله خانگی خارج شده اند.
او با بیان اینکه هم اکنون در شیب نزولی موج چهارم و شرایط بسیار شکننده ای قرار داریم، خواستار همراهی عمومی مردم برای عبور از این مرحله شد و نقش مشارکت عمومی در این وضعیت را بسیار تعیین کننده دانست.
این مقام مسوول در دانشگاه توصیه کرد: اگر علامت دار هستید و یا با افراد علامت دار و مشکوک به بیماری کووید۱۹ در تماس بودید، به پزشک خانواده خود مراجعه کرده تا راهنمایی های لازم را دریافت کنید.
نظر شما