به گزارش دوشنبه شب ایرنا از اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات قم جواد غلام پور در حاشیه نشست با رئیس سازمان فناوری اطلاعات و ارتباطات شهرداری قم اظهار داشت: با عنایت به اجرای بند ث ماده ۶۷ و بند الف ماده ۶۸ قانون برنامه ششم توسعه در خصوص تکلیف دستگاههای اجرایی به الکترونیکی کردن کلیه فرآیندها و تبادل الکترونیکی اطلاعات و پاسخگویی به استعلامهای مورد نیاز سایردستگاههای اجرایی بهصورت الکترونیکی، ارایه خدمات در بستر شبکه ملی اطلاعات اجتناب ناپذیر است.
وی با اشاره به الزام کاهش ۱۲.۵ درصدی مراجعه حضوری شهروندان تصریح کرد: کارگروه تعاملپذیری دولت الکترونیکی با همکاری تمام دستگاههای حاکمیتی به ایجاد سرویسهای متنوعی در مرکز ملی تبادل اطلاعات اقدام نموده است و دستگاههای اجرایی جهت استفاده از استعلامهای موجود باید به گذرگاه خدمات دولت الکترونیک متصل شوند.
رئیس شورای مدیران ارتباطات و فناوری اطلاعات قم تاکیدکرد: کلیه دستگاههای اجرایی بهمنظور اجرای قانون و کاهش استفاده از کاغذ، کاهش تردد، کاهش جعل و افزایش استناد پذیری، به حذف شیوه سنتی و کاغذی و استفاده از این خدمات موظفند جهت اتصال به مراکز ملی تبادل اطلاعات اقدام نمایند.
دبیر کارگروه توسعه دولت الکترونیک استان بیان داشت: در حال حاضر ارائه خدمات بر بستر گذرگاه خدمات دولت الکترونیک (GSB) و گذرگاه عمومی خدمات دولت الکترونیک (PGSB) از اولویتهای توسعه دولت الکترونیک در استان است که با سرعت مناسب در حال پیشرفت می باشد و انتظار می رود تا پایان سال جاری با همکاری دستگاههای اجرائی بخش مهمی از این خدمات به صورت الکترونیک ارائه شود.
بر اساس این گزارش مقرر شد شهرداری قم اتصالهای لازم فنی برای برقراری ارتباط با بستر گذرگاه خدمات دولت الکترونیک و گذرگاه عمومی خدمات دولت الکترونیک را فراهم آورد./
نظر شما