به گزارش ایرنا، ایوب درویشی روز سهشنبه در کارگروه پژوهش دستگاههای اجرایی استان اصفهان افزود: سالانه بیش از ۸۰ میلیارد تومان از منابع کشور برای تهیه پایان نامههای دانشجویی هزینه میشود اما بیشتر آنها کاربردی نیست و در کتابخانهها بایگانی میشود.
وی ادامه داد: باید از طریق هماهنگی و ارتباط بیشتر بخشهای خصوصی و تولیدی، زمینه استفاده بهینه و کاربردی از پایان نامهها و پژوهشهای محققان استان فراهم شود.
معاون توسعه، مدیریت و منابع انسانی استانداری اصفهان اظهار داشت: سال گذشته حدود ۷۰ پیشنهاد که به بهبود عملکرد دستگاههای استان می انجامید، از آنها گرفته شد اما تنها پنج پیشنهاد مورد پژوهش قرار گرفت و گزارشی از نتایج پژوهشهای سال گذشته را نیز دریافت نکردیم.
وی اضافه کرد: معاونت پژوهشی دانشگاههای استان باید گزارشی در این زمینه ارائه دهند که چند مورد از این پژوهشها به آنها مربوط میشود.
درویشی بیان کرد: ۲۲ دستگاه از جمله آموزش و پرورش، بنیاد شهید و منابع طبیعی و آبخیزداری برای انجام تحقیق از اعتبارات ملی برخوردارند و باید سهم استان از این اعتبارات مشخص شود.
وی تصریح کرد: با توجه به وسعت و ظرفیت اصفهان، باید سهم این استان از اعتبارات ملی در زمینه پژوهش مشخص شود.
معاون توسعه، مدیریت و منابع انسانی استانداری اصفهان با اشاره به اعتبارات ۸۰۰ تا ۹۰۰ میلیارد تومانی آموزش و پرورش استان گفت: بر اساس قانون باید یک درصد بودجه اینگونه دستگاههایی که اعتبارات ملی دارند، مشخص و جدا شود و سهمی از این یک درصد به استان برسد.
وی خاطرنشان کرد: نباید از این منبع بزرگ و تاثیرگذار براحتی بگذریم و بر اساس قانون، مدیرکل دستگاههای اجرایی باید پاسخگو باشند که این یک درصد بودجه که سهم پژوهش است، چگونه هزینه میشود.
درویشی افزود: مکاتباتی را هم باید با سازمان برنامه و بودجه کشور انجام دهیم تا بتوانیم سهم خود را از بودجه پژوهشی دریافت کنیم.
نظر شما