اقبال عباسی شامگاه چهارشنبه شورای سیاستگذاری امور مساجد چهارمحال و بختیاری تاکید کرد: در صورت آمادگی هر کدام از دستگاههای اجرایی مستقر در بلوار آیتالله کاشانی شهرکرد برای ساخت نمازخانه چندمنظوره با قابلیت ارائه خدمات و استفاده برای عموم مردم، تسهیلات لازم اختصاص مییابد.
وی با اشاره به خسارتهای ناشی از جاری شدن سیل در سال ۱۳۹۸ به مصلای شهر لردگان افزود: برای جبران بخشی از این خسارت ۸۰۰ میلیون ریال از اعتبارات ۱۴۰۰ اختصاص داده میشود.
عباسی تصریح کرد: همچنین اعتباری به متولی چشمه برم لردگان در مجاورت مصلای این شهر اختصاص مییابد تا اطراف این مکان فرهنگی ساماندهی شود.
وی یادآور شد: همچنین ادارهکل راهداری و حمل و نقل جادهای چهارمحال و بختیاری نسبت به برآورد هزینه و اختصاص مبلغ مورد نظر از محل اعتبارات ۱۴۰۰ برای تکمیل و ساماندهی مسجد بینراهی در سهراهی قرح شهرستان لردگان به لحاظ قرار گرفتن در جاده پُرتردد میان سه استان کشور اقدام کند.
استاندار چهارمحال و بختیاری اظهار داشت: توزیع اعتبارات برای مساجد، حسینیهها و فضاهای فرهنگی استان باید براساس ظرفیت هر شهرستان انجام شود.
وی گفت: اعتبارات مختص مساجد، حسینیهها و فضاهای فرهنگی چهارمحال و بختیاری در اختیار شورای سیاستگذاری ائمه جمعه و جماعات قرار میگیرد تا براساس نظر این شورا به تناسب در شهرستانهای ۱۰ گانه استان توزیع شود.
عباسی تاکید کرد: براس احداث مساجد جدید باید به اولویتبندی براساس نیاز محله، درآمدزایی، طراحی مناسب و کاربری چندمنظوره اقدام لازم صورت گیرد.
سرپرست معاونت معماری و شهرسازی شهرداری شهرکرد نیز گفت: این شهرداری آمادگی دارد تا در صورت بازنگری طرح جامع مرکز چهارمحال و بختیاری پهنهای را پس از تغییر کاربری، برای احداث مسجد در محله کوی پلیس اختصاص دهد.
مرجان دادایی تصریح کرد: شهرداری شهرکرد برای واگذاری زمین در محله مهدیآباد مرکز چهارمحال و بختیاری بهمنظور احداث مسجد مشکلی ندارد.
وی افزود: شهرداری شهرکرد تمامی هزینههای مرتبط با احداث مسجد در مرکز چهارمحال و بختیاری بهویژه محله مهدیآباد و کوی پلیس را رایگان محاسبه میکند.
به گزارش ایرنا، هماکنون یکهزار و ۸۰ مسجد از چهارمحال و بختیاری در سامانه جامع موقوفات کشور ثبت شده است.
چهارمحال و بختیاری ۱۰ شهرستان با افزونبر ۹۷۹ هزار نفر و شهرکرد بهعنوان مرکز استان ۲۰۰ هزار نفر جمعیت دارد.
نظر شما