پیروزی‌های امروز جبهه مقاومت تداوم دفاع مقدس است

تهران - ایرنا - نماینده ولی‌فقیه در بنیاد شهید و امور ایثارگران، پیروزی‌های امروز جبهه مقاومت در سوریه، عراق، لبنان، یمن و فلسطین را ادامه فتح خرمشهر و دفاع مقدس دانست.

به گزارش خبرنگار حوزه ایثار و شهادت ایرنا، نشست بررسی و نقش تشکل‌های شاهد و ایثارگر در ساماندهی اسناد فرهنگی ایثارگران و رونمایی از کتاب «حافظان مکتب سلیمانی» روز چهارشنبه ۵ خردادماه در سالن شهید رسول‌زاده برگزار شد.

حجت‌الاسلام و المسلمین یوسفعلی شکری، نماینده ولی فقیه در بنیاد شهید و امور ایثارگران در این نشست ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدا و امام شهدا گفت: در ذات عالم خلقت، حرکت، تغییر و تحول و دگرگونی ذات پدیده‌ها است. اگر بخواهیم ماندگار باشیم باید پیوسته در حرکت باشیم که در این مسیر دو جریان بیشتر نداریم؛ یا باید در بستر تعالی و رشد و تکامل که جریان هستی است پیش برویم و یا خلاف جهت رشد و تعالی حرکت کنیم.

نماینده ولی فقیه در بنیاد شهید و امور ایثارگران با اشاره به اینکه طبق آیات و روایات هر کار خیری که انسان برای خدا انجام می‌دهد، باقی می‌ماند، تصریح کرد: هر کسی برای خدا باشد، می‌ماند و هر کسی برای غیر خدا باشد، فانی است؛ پس کشته شدن در راه خدا می‌ماند و شهید ماندگار می‌شود.

حجت‌الاسلام و المسلمین شکری قدرت اختیار انسان در مسیر رشد و تعالی را ویژگی اصلی انسان خواند و گفت: برخی از اهالی منطق و فلسفه انسان را حیوان ناطق تعریف می‌کنند که من این تعریف را از زاویه نگاه اسلامی قبول ندارم بلکه انسان را موجود مختار می‌دانم که خداوند به او عقل داده و می‌تواند گزینش کند.

وی افزود: انسان باید عالم و حکیم باشد تا در گزینش درست انتخاب و عمل کند. در نظام تکاملی هستی هم انسان مختار می‌ماند؛ به همین دلیل شهدا می‌مانند.

نماینده ولی فقیه در بنیاد شهید افزود: از مدت‌ها قبل از انقلاب، تا پیروزی انقلاب اسلامی، دفاع مقدس، شکل‌گیری جبهه مقاومت و تا به امروز چند نسل به هم تنیدند و هماهنگ شدند و در سایه رهبری حکیم قیام کردند و پیروز و ماندگار شدند.

وی افزود: این قیام باید حفظ شود چرا که نمی‌توان در یک مقطع قیام کرد و در مرحله‌ای ایستاد. در همین مسیر است که انقلاب اسلامی ایران و دفاع مقدس تبدیل به طریق فتح قدس شده است. لذا باید این مسیر و قیام را ادامه داد تا مقطع ظهور جهانی تحقق پیدا کند.

حجت‌الاسلام و المسلمین شکری در پایان گفت: امروز ما هم ناگزیریم تشکل‌ها را تقویت کنیم و با رهبری واحد پیش ببریم. تشکل‌های ایثارگری باید منسجم‌تر شوند و در این مسیر از ظرفیت و مشورت علمای جامعه ایثارگری استفاده کنیم.

خرداد از ماه‌های مهم تاریخ انقلاب اسلامی

یعقوب سلیمانی، معاون فرهنگی و آموزشی بنیاد شهید و امور ایثارگران نیز در این نشست ضمن گرامی‌داشت یاد و خاطره شهدا، خاصه شهدای عملیات حاج‌عمران و عملیات غرورآفرین بیت‌المقدس، عنوان کرد: در ایام سالروز فتح خرمشهر هستیم و سالگرد ارتحال ملکوتی حضرت امام (ره) و قیام مردم در ۱۵ خرداد را در پیش داریم؛ از این نظر خردادماه را می‌توان جزو ماه‌های مهم تاریخ انقلاب دانست.

معاون فرهنگی و آموزشی بنیاد شهید و امور ایثارگران با اشاره به اهمیت وجود تشکل‌های ایثارگری در بنیاد، اضافه کرد: از رویکردها و اولویت‌های بنیاد، بهره‌مند شدن از ظرفیت‌ و توانمندی تشکل‌های مردمی و به‌ویژه تشکل‌های ایثارگری در جهت تعالی برنامه‌ها است؛ چرا که هر زمان پشتیبان یک کار مردم همراه با برنامه‌ محوری بوده، کار ماندگار و موثر بوده است.

وی ضمن تأکید بر لزوم استفاده از تشکل‌های شاهد و ایثارگر در بطن برنامه‌های بنیاد شهید و امور ایثارگران، گفت: در ایامی هستیم که باید تفکر امامین انقلاب را تبیین و گسترش دهیم. دشمن در  سالی که از انقلاب طی شده، تلاش زیادی کرد تا اندیشه و تفکر حضرت امام (ره) را خدشه‌دار و خاموش کند اما موفق نشده است.

این مسئول افزود: دشمن همه توان خود را به‌کار گرفت تا ما چهل‌سالگی انقلاب اسلامی را نبینیم اما از آنجایی که نام و یاد و منش شهدا و امامین شهدا در این کشور جریان دارد، نه تنها در چهل‌سالگی انقلاب متوقف نشدیم، بلکه با اقتدار و توانمندی مضاعف و روحیه رو به روندگی به چهل و دومین سال پیروزی انقلاب اسلامی وارد شدیم.

سلیمانی با تکیه بر این فرمایشات حضرت امام (ره) درباره بنیاد شهید و امور ایثارگران، تصریح کرد: بنیاد افضل‌ نهادها است و به افضل مردم هم خدمت می‌کند. تشکل‌های ایثارگری هم به‌عنوان مجموعه‌ای که از دل جامعه ایثارگری بیرون آمده‌اند، اتاق فکر بنیاد هستند و از رویکردها و اولویت مهم بنیاد، استفاده از ظرفیت، فکر و توانمندی این عزیزان در برنامه‌های مختلف است.

معاون فرهنگی و آموزشی بنیاد شهید و امور ایثارگران با تأکید بر اینکه جغرافیای عمل بنیاد نه در زمان و نه در مکان محدود است، اضافه کرد: جغرافیای عملکرد بنیاد از آدم تا خاتم است و امیدواریم با هدف‌گذاری‌هایی که انجام شده و همکاری و همدلی، در این مسیر از ظرفیت و توانمندی تشکل‌های شاهد و ایثارگری، به‌عنوان بازوان فکری و اجرایی بنیاد در بخش‌های مختلف و در تصمیم‌سازی و تصمیم‌گیری‌ها استفاده شود.

وی تدوین تاریخ شفاهی و خاطرات خانواده‌های معظم شهدا و تاریخ شفاهی و خاطرات جانبازان قطع‌نخاعی و ۷۰ درصد را از برنامه‌های مهم پیش‌روی بخش فرهنگی بنیاد اعلام کرد که به کمک تشکل‌های ایثارگری در دست اجرا است و در پایان گفت: از برنامه‌های مورد تأکید رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران هم تقویت تشکل‌ها و ارتباط مستمر معاونت‌ها و بخش‌های مختلف بنیاد با تشکل‌های ایثارگری است.

اهمیت تببین و گسترش مکتب شهید سلیمانی

سردار سرتیپ حسین دقیقی، مشاور عالی فرمانده کل سپاه پاسداران از دیگر سخنرانان این نشست بود که طی سخنانی بر اهمیت تببین و گسترش مکتب شهید سلیمانی و ضرورت هم‌افزایی و هماهنگی نهادهای مختلف در مسیر کار برای شهدا تاکید کرد.

در ادامه رحیم نریمانی مدیرکل اسناد و انتشارات بنیاد و عادل مهری مدیرکل دفتر تشکل‌های شاهد و ایثارگر از عملکرد حوزه مربوطه خود و همکاری‌های اداره اسناد و انتشارات بنیاد با تشکل‌های شاهد و ایثارگر، گزارشی ارائه کردند.

همچنین چند نفر از مدیران تشکل‌های ایثارگری حاضر در این نشست به نمایندگی از تشکل‌های شاهد و ایثارگری کشور به بیان مسائل و نکات مورد توجه این حوزه پرداختند.

در این مراسم همچنین شال خادم‌الشهدایی توسط «سرهنگ جانباز ناصر طایفه»، مدیر «انجمن خادمان شهدای مدافع حرم» به حجت‌الاسلام و المسلمین شکری، نماینده ولی فقیه در بنیاد اهداء شد.

پایان بخش این مراسم هم رونمایی از کتاب «حافظان مکتب سلیمانی» از تازه‌ترین عناوین منتشر شده در نشر شاهد بود که با حضور نویسنده اثر انجام شد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha